Divatbemutató a Gyulai Várfürdőben

Társastánc a Várfürdőben

 

Szamba show a Várfürdőben Gyulán:

Gyulai Várfürdő, botanikus kert egy virágos városban

Aki Gyulára látogat, biztosan nem hagyja a ki a Várfürdő nyújtotta élményeket, ahol a fürdőzés olyan, mintha egy botanikus kert medencéiben mártóznánk meg. Az országosan is ritka adottságokkal rendelkező Várfürdőben gyönyörűen gondozott park várja a vendégeket, sok-sok kiültetett és balkonba helyezett egynyári virágokkal. Már a bejáratnál észrevehetőek a különös gonddal létesített virágágyások, aki pedig jegyet vált és fürdőzik egyet, nem fog csalódni: az élményeit a környezet is feledhetetlenné teszi.


Gyula rondella 

 

Aquapalota Gyula
Panoráma galéria, melyben 8 különálló gömbpanorámán
keresztül ismerheti meg a december 22-én megnyíló gyulai AquaPalotát.

Gyula aquapalota


 Kiterített terek a gyulai Aqualotából, nagyképek:

Gyula aquapalota

AQUAPALOTA GYULAI VÁRFÜRDŐ 


Gyulai Várfürdő téli főbejárata és a szaunapark látható az alábbi 3D galériában. Az öltözők előtt trópusi növényekkel szegélyezett hatalmas vízesés fogadja a fürdőző vendégeket. A gömbpanorámák megtekintéséhez kattintson a fotóra!

 


 


A Gyulai várfürdő egész éven át várja vendégeit. A téli hónapokban fedett medencékben élvezhetik a gyógyító víz kényeztetését. A valamikori lovarda épületében kialakított medencék között egészen meleg és úszásra is alkalmas hőmérsékletű vizeket is talál. A fedett termálvizes részleg ablakain kitekintve este a Gyulai vár kivilágított épülete tárul elénk. Van-e jobb Gyula városában egy kora esti úszásnál, meleg vízben való relaxálásnál, vagy akár a pillangó medencében egy családi  lubickolásál a hideg nyirkos napokon? A következő videó ezt a helyszínt mutatja be.

Termálfürdő Gyula Város:

Rövid bemutató videó a Gyulai várfürdő fedett termálvizes medencéiről.

 


 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom