Street Barber Gyula

Három professzionális Barber várja kedves vendégeit a pazar belső térben, ahol egy jó hangulatú, szép eredménnyel kecsegtető hajvágás részesei és büszke viselői lehetnek
Legyen szó hajvágásról, szakálligazításról, itt 100%-os odafigyeléssel és precizitással törekszenek a tökéletességre!
Bejelentkezni telefonon: +36 20 387 9570, vagy az online foglalórendszeren keresztül, az alábbi linken lehet: https://street-barber-gyula.reservio.com

https://www.facebook.com/streetbarbergyula/

Nyitva tartás:
Hétfőtől-Szombatig 10:00-20:00-ig.

A gyulai Street Barber fodrászat

Egészség Centrum Gyula

Üzletünket 2014-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy hiánypótló élelmiszereket tartsunk, különböző diéták mindennapjainak könnyítésére. Azóta kinőttük magunkat és mára a funkcionális és mentes élelmiszerek mellett, a tudatos vásárlók is nálunk találják meg a számukra leghatékonyabb termékeket.
Nem titkolt célunk a legjobb minőségű elismert magyar szakemberek és gyártók termékeinek népszerűsítése.
Egy kis ízelítő az üzletünkben kapható termékekből:

-Gyuri bácsi teái
-Yiya termékek
-Gal termékek
-Hymato termékek
-Herbafulvo essencia
-Herbapharm termékek
-Zöld érzés tisztítószerek és még sok más.
Egészségmegőrző termékek, szaktudás, megbízhatóság!
Horányi Éva

Gyula, Jókai Mór u. 30, 5700

Belvárosi díszállatkereskedés Gyula

A gyulai belvárosi díszállat-kereskedés a város szívében, a Kossuth tér és a Béke sugárút találkozásánál fekszik, a Hambibár közvetlen szomszédságában az udvarban. Az üzlet előtt a vásárlók ingyen parkolhatnak. A bolt fő profilja az édesvízi akvarisztika, de e mellett megtalálhatóak terráriumban tartott állatok is. Ékszerteknősök, kis rágcsálók, garnélarákok, különféle vízi csigák, és sokféle díszhal. Az akvarisztikához való szinte minden kellék beszerezhető. A gyulai díszállat kereskedésben tavaszi-nyári időszakban kerti tavi halak is kaphatóak. A kerti tavakhoz szökőkutak, szivattyúk, légpumpák is beszerezhetőek. Tavirózsa, tavi halak találhatóak az árukészletben. Papagájoknak kalitkák, alap és prémium eleségek, jutalomfalatok, vitaminok. Tengerimalac, nyúl, hörcsög, csincsilla, degu eleség és vitaminozott prémium táp is kapható.
Tücsök Gyula, eleségállat Gyula
Terráriumi hüllőknek, és élő eleséggel táplált állatoknak eleségállat is vásárolható.

Díszállat üzlet Gyula, ahol kerti tavi halak és a kerti tóhoz szükséges tótechnika is megvásárolható.

Elérhetőség, telefon:
+36-30/3236283
5700 Gyula, Béke sgt. 1-3. Hambibár udvar, ingyenes parkolási lehetőség:

FACEBOOK:

 


 

Belvárosi zöldséges Gyula

Kisvárosi nagy zöldséges a Béke sugárúton a Corvin hotellel szemben.

Rendkívül nagy kínálattal és különleges csemegékkel várják kedves vevőiket a tulajdonosok. A hagyományos áruféleségek mellett megtalálhatóak itt ritkábban kapható száraz áruk is és finomságok. Kandírozott aszalt gyümölcsök, hagyományos aszalt gyümölcsök, kiváló minőségű száraztészták, kimért magvak, többféle dió, mogyoró, gyümölcsök, savanyított termékek és sok-sok más.

Royal szőnyeg, parketta üzlet Gyula

Gyulán van egy szőnyeg-, és parkettabolt, melyet sokan ismernek és ahova szinte mindenki eljut, aki padlószőnyeget, futószőnyeget, szalagparkettát, fali karnist, linóleumot szeretne vásárolni. Szinte lehetetlen felsorolni, mennyi kiegészítő és milyen sokféle szőnyeg kapható itt. Aki még nem járt itt, a képek alapján betekintést nyerhet Gyula legnagyobb szőnyeg és szalagparketta üzletébe.
Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 09:00–17:00
szombaton: 09:00–12:00

Elérhetőségek:
5700 Gyula, Nagyváradi út 49.
(66) 466 031

Ajándékbolt a gyulai Almásy-kastélyban

Egy olyan helyi értékeket is áruló üzlet, ahol sokan találhatnak igényes és értékes, apró és nagyobb ajándékokat. Kapható itt finom, házi készítésű lekvár, gyulai pálinka, gyulai méz, gyulai kolbász, képeslapok, ólomkatonák, kicsi vár és kastélymakettek, de még igazán értékes herendi porcelánok is és számos kézműves termék. Az üzlet a kávézón keresztül bárki számára könnyen megközelíthető a kastély nyitva tartási ideje alatt.
Almásy-kastély ajándékbolt Gyula
Nyitva az Almásy-kastély látogatási ideje alatt.
Kedd-vasárnap: 10:00-18:00

Inmedio, ami több mint újságos Gyulán

Szeretem azokat a helyeket a városban, ahova belépve szinte egyből az az érzésem, hogy jó helyen járok. Ilyen a Béke sugárúton lévő In Medio újságos, mely tényleg sokkal több, mint ami a nevéből sejlik. A sajtón kívül sokféle árucikkel gazdagon ellátott boltban akár egy kávét is fogyaszthatunk, de kapható itt számos üdítő, nasi, csoki, jégkrém is. Ha apróbb ajándékot, üdvözlőkártyát szeretne vásárolni valaki azt is talál ebben boltban, de térjünk vissza a fő profilhoz.
A készlet túlzás nélkül zavarba ejtő és ha valaki betér a megszokott napilapjáért nagy a kísértés, könnyen elidőzik vásárol mást is. Teheti ezt azért, mert a sok olvasnivaló tematikusan, szépen elrendezve várja a böngészőket és az üzletben makulátlan rend uralkodik. Minden meg van világítva, jól olvasható feliratokkal megfejelt polcrendszerek, könnyen átlátható tér, mindez úgy, hogy szinte nincsen hely, ami ne lenne ügyesen kihasználva és még idegen nyelvű sajtó is kapható. Ha valaki még nem járt itt, ajánlom tegyen egy próbát, kukkantson be, nézelődjön, szívesen látják ebben az újságosban, de ne csodálkozzon, ha nem tud kimenni üres kézzel! Ha sorsjegyet szeretne vagy telefont töltene, itt azt is megteheti.

NYITVA TARTÁS:

hétfőtől-péntekig 05:00-18:00-ig
szombaton 05:00-12:00-ig
vasárnap 07:00- 12:00-ig
Tel. 06/20 428-7000

 

 

Idesüss pékség, kenyérbolt Gyula

Egy olyan üzletről látható összeállítás (fotó és interaktív panoráma), amelyet talán a gyulaiaknak nem is kell bematatni, hiszen a város több pontján kaphatóak az Idesüss pékség termékei, melyeket igen sokan kedvelnek. A 2014 decemberében nyitott belvárosi bolt egy szépen berendezett, kulturált, helyi fogyasztásra is alkalmas hely, ahova naponta többször érkezik friss áru, és ahol nemcsak péksütiket, de cukrásztermékeket is lehet kapni. Ha helyben szeretne egy finom kávét, teát inni, megreggelizni, erre is van lehetősége a vendégeknek. Üdítők, ásványvizek mellett a Cserpes tejtermékek is kaphatóak.

Az üzlet címe:
5700 Gyula, Béke sugárút 10.
A Komló szálló és a Corvin hotel között található.
 

 

 

Csabai úti zöldségbolt Gyulán

Megújult a Csabai úton lévő zöldséges

Békéscsaba felől érkezve a Csabai úton a kanyar előtt található zöldséges megújulva várja kedves vevőit. A Gyula belvárosában található bolt tulajdonosa üzemelteti, így itt is a megszokott bőséges kínálat és változatos árukészlet várja a betérőket. Ünnepek fenyőfa és élőhal is kapható.A vásárlók részére nagy parkoló áll rendelkezésre.

Kerékpárbolt Gyula, Kossuth tér

Kerékpár üzlet GyulaKerékpárbolt Gyula

A Belvárosi Bringabolt bemutatkozása

Vállalkozásomat 2007-ben a Varga Kerékpár és Síszaküzlet megnyitásával kezdtem, rengeteg önbizalommal és hittel. Ezt követően 2009-ben nyílt meg a Belvárosi Bringabolt a város szívében. Üzleteink a megnyitás óta sikeresen működnek. A két gyulai üzlet közül a Varga Kerékpár és Síszaküzlet a Honvéd utca 8. szám alatt, a Belvárosi Bringabolt pedig a Kossuth tér 4. szám alatt található.

Síbolt síszerviz és kölcsönző Gyula

Szíszerviz Gyula

Gyulán a piac közvetlen szomszédságában található a Honvéd u. 8. alatt a síszerviz, síkölcsönző síszaküzlet. Rendívül nagy választék, gyors szerviz a helyszínen. Használt és új termékekkel, kedves kiszolgálással, várják kedves vásárlóikat.

üzlet: 5700 Gyula, Honvéd. u. 8
név: Varga kerékpár és sí szaküzlet
tel: 30/6686-398

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom