Kutyabarát szállás, kutyás szálláshely Gyula

Ebben a gyűjteményben olyan gyulai szállások kerülnek bemutatásra, amelyek méltán kiérdemelték a kutyabarát szállás megnevezést. Az alábbi listán lévő szálláshely tulajdonosait személyesen ismerjük, maguk is állatbarátok, tudják mire van szüksége egy kutyusnak. Ezekbe a szállodákba, apartmanokba, szállásokba várják a kutyájukkal együtt Gyulára érkező vendégeket. Gyula olyan kiránduló-, és nyaralóhely, ahol a négylábú családtagok is jól érezhetik magukat és ahol számos szállás közül választhat a kedves vendég. 3D-ben és hagyományos fotókon is bemutatásra kerülnek az ingatlanok, a leírásban térkép és a szállásadó telefonszáma is fel van tüntetve, így közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni szállásadójukkal.


Villa Rusztika Gyula kutyabarát szállás

Gyula egyik legújabb szálláshelye a Villa Rusztika, mely tágas, gyönyörű udvarral rendelkezik. Ebben az ingatlanban három egymástól különálló apartmant vehetnek igénybe a vendégek. Az udvaron főzési, bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk, az autókkal zárt helyen parkolhatnak. Az apartmanokhoz tágas, fedett terasz is tartozik. A gyulai vár, várfürdő, várkert könnyen megközelíthető.
További fotók, térkép--->

 


Leila apartman Gyula kutyabarát apartman

Családi házból kialakított, több lakterű szép apartman, igen közel a gyulai várhoz és a várfürdőhöz. Ebbe az apartmanba is hozhatják a vendégek a kutyusukat, mert a Leila apartman is egy kutyabarát szállás Gyulán. További képek, elérhetőségek:


 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom