gyula szállás

Kutyabarát szállás, kutyás szálláshely Gyula

Ebben a gyűjteményben olyan gyulai szállások kerülnek bemutatásra, amelyek méltán kiérdemelték a kutyabarát szállás megnevezést. Az alábbi listán lévő szálláshely tulajdonosait személyesen ismerjük, maguk is állatbarátok, tudják mire van szüksége egy kutyusnak. Ezekbe a szállodákba, apartmanokba, szállásokba várják a kutyájukkal együtt Gyulára érkező vendégeket. Gyula olyan kiránduló-, és nyaralóhely, ahol a négylábú családtagok is jól érezhetik magukat és ahol számos szállás közül választhat a kedves vendég. 3D-ben és hagyományos fotókon is bemutatásra kerülnek az ingatlanok, a leírásban térkép és a szállásadó telefonszáma is fel van tüntetve, így közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni szállásadójukkal.

Villa Rusztika Gyula kutyabarát szállás

Gyula egyik legújabb szálláshelye a Villa Rusztika, mely tágas, gyönyörű udvarral rendelkezik. Ebben az ingatlanban három egymástól különálló apartmant vehetnek igénybe a vendégek. Az udvaron főzési, bográcsozási, grillezési lehetőséget biztosítunk, az autókkal zárt helyen parkolhatnak. Az apartmanokhoz tágas, fedett terasz is tartozik. A gyulai vár, várfürdő, várkert könnyen megközelíthető.
További fotók, térkép--->

 


Bodza apartman Gyula kutyabarát hely

A Bodza apartman egy olyan gyulai szállás, mely egészen nagy családok részére is alkalmas pihenőhely. Házi kedvencét sem kell otthon hagynia, mert ez egy kutyabarát szállás. Ebben az apartmanban három, egymástól jó elkülönített lakrészbe várjuk vendégeinket. További fotók, leírás, térkép, telefonszámok a képre kattintva érhetőek el.


Leila apartman Gyula kutyabarát apartman

Családi házból kialakított, több lakterű szép apartman, igen közel a gyulai várhoz és a várfürdőhöz. Ebbe az apartmanba is hozhatják a vendégek a kutyusukat, mert a Leila apartman is egy kutyabarát szállás Gyulán. További képek, elérhetőségek:


Ajánlat