gyula fotó

Gyulai szállás

Olcsó szállás Gyulán Tavasz apartman

A Tavasz apartman egy pénztárcabarát szállás, ahol nagyobb társaságok, családok is kedvező áron tudnak megszállni.
A vendégek számára fontos szempont, hogy könnyen elérhető legyen a várkert és  Gyulai Várfürdő. Szállásunktól mindössze 100 m-re található a Gyulai Várfürdő bejárata.

Az apartman vendégei átlagosan 5000 Ft/éj+IFA áron tudják igénybevenni a szállást.

A szállás további képei, elérhetőségei itt megtekinthetőek.

Gyula szállás olcsón.

Több apartmanból álló szállás a várfürdő közelében

Ez a gyulai szállás egy apartmanházban helyezkedik el, ahol egymástól jól elkülönített, klimatizált apartmanokat kínálunk a vendégek számára. A Gyulára érkezők itt, ahol a szállás közel a Várfürdőhöz, egy nagy, tágas udvart is igénybe vehetnek, zárt parkolóban hagyhatják gépjárműveiket. Az apartman udvarából nyílik egy ajtó, melyen keresztül közvetlenül a várkettbe érkeznek, ahol a Gyulai Várfürdő bejáratai is megtalálhatóak.
A szállás címe: Gyula, Vár u. 19, 5700
Telefonszám: (30) 928 4519

Várárok apartman Gyula szállás

 

 

Egy briliáns gyulai szállás a várfürdő közelében

Szállás a Gyulai Várfürdő közelében. Jól hangzik és tényleg igaz. Olyannyira, hogy az apartman ablakából a strand bejáratára lehet látni. Ezen a szálláshelyen a gyönyörű és kényelmes berendezés mellett jól felszerelt konyha is várja a vendégeket, ahol inox edények, többféle pohárkészlet,csészék, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kávé-, teafőző is rendelkezésre áll. Ingyenes wifi használatot biztosítunk és nagy képernyős LED tv-t. Az autók zárt parkolóban tarthatók egy belső udvarban, mely az apartmanhoz tartozik.A szállás egyszerűen briliáns.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • három külön bejáratú apartman
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat
 • 7% kedvezmény a Csenki Ékszer és Óra szalonban
 • széf használat az apartmanokban

Apartmanjain neve: Gyémánt apartman, Smaragd apartman, Rubin apartman

A szállás fotói:

További képek, leírások 3D panorámafotók itt.

Gyula szállás

 

Virágos gyulai szállás

Villa Vilola - gyula szállás

Gyulán nemcsak a város, de a vendégvárók is sokat tesznek körnmyzetük szépítése érdekében.A Villa Viola (joggal mondhatjuk) egy virágos város virágos apartmanja. Ez a gyulai szállás egy igazán csendes helyen fekszik közel a városközponthoz, ahol a nyári orgona egész idényben virágzik. Kerékpárral, (melyet térítésmentesen igénybe vehetnek a vendégek) két perc alatt szinte minden elérhető. Három apartmanban várják itt a szálláshely keresőket. Mindhárom apartmanban pezsgőbekészítéssel és kávébekészítéssel kedveskednek a tulajdonosok. Szabad idejük megtervezéséhez segítségül gyulai programfüzeteket, a gyulai látnivalókról leírásokat, találhatnak. Az ágyon apró figyelmességként egy kis gyulai csokoládé is a vendégeké. A tisztaság, a rend, a gyönyörűen ápolt kert garantált ebben az apartmanban. A képeket látván az embernek kedve támadna eltölteni itt néhány napot kedvesével, családjával.
Ez a gyulai szállás egész évben nyitva tart, melyről két galéri látható itt. A külső környezet mellett bemutatásra kerül a szállás egyik elegáns, letisztult belső enteriőrrel rendelkező, nyugalmat árasztó gyönyörű.apartmanja is, melyhez hasonló elegancia vár mindenkit a többi apartmanban is.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • kerékpár díjmentesen igénybe vehető
 • három gyulai apartman egy ingatlanon belül, tágas, fedett terasszal
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat


Egy színes gyulai szállás

Ritka, amikor egy gyulai szállás bemutatásában a színes jelző kifejezetten arra utal, hogy a  turisták a vendégéjszakájukat a leg kedvükre valóbb színű szobában tölthetik.Ilyen szállás a gyulia Coeso hotel a belvárosban. A Hoteltől nem messze éttermek, cukrászdák találhatóak, szinte karnyújtásnyira elérhető a sétállóutca, a gyulai szökőkutak. Kattintson a képre a továbi fotókért!

Gyula Hotel

A gyulai Corso Boutique Hotelben gyönyörű, különféle színű szobák vehetők igénybe.

Ajánlat