gyula fotó

Gyulai szállás

Virágos gyulai szállás

Villa Vilola - gyula szállás

A Villa Viola egy virágos város virágos apartmanja. Ez a gyulai szállás egy igazán csendes helyen fekszik közel a városközponthoz, ahol a nyári orgona egész idényben virágzik. Kerékpárral, (melyet térítésmentesen igénybe vehetnek a vendégek) két perc alatt szinte minden elérhető. Három apartmanban várják itt a szálláshely keresőket. Mindhárom apartmanban pezsgőbekészítéssel és kávébekészítéssel kedveskednek a tulajdonosok. Szabad idejük megtervezéséhez segítségül gyulai programfüzeteket, a gyulai látnivalókról leírásokat, találhatnak. Az ágyon apró figyelmességként egy kis gyulai csokoládé is a vendégeké. A tisztaság, a rend, a gyönyörűen ápolt kert garantált ebben az apartmanban. A képeket látván az embernek kedve támadna eltölteni itt néhány napot kedvesével, családjával.
A gyulai szállás egész évben nyitva tart

  • légkondicionált
  • zárt parkolási lehetőség
  • kerékpár díjmentesen igénybe vehető
  • három gyulai apartman egy ingatlanon belül, tágas, fedett terasszal
  • 2,3,4 fő elszállásolása
  • ingyenes wi-fi használat

Egy színes gyulai szállás

Ritka, amikor egy gyulai szállás bemutatásában a színes jelző kifejezetten arra utal, hogy a  turisták a vendégéjszakájukat a leg kedvükre valóbb színű szobában tölthetik.

Gyula Hotel

A gyulai Corso Boutique Hotelben gyönyörű, különféle színű szobák vehetők igénybe.

Gyula Hotel
A többszintes szállodában wellness szolgáltatást is igénybe vehetnek a vendégek. A szálloda Gyula belvárosában található, ahonnan minden könnyen elérhető.

Gyula Hotel

A szállás szobáihoz tartozó tusolók színei is igazodnak a belső enteriőrhöz. Igazán különleges hely.

És természetesen itt sem marad el a száloda teljes 3D-s bemutatója a wellness részleg megtekintése után a szobák, a recepció, az étterem is meglátogatható 3D-ben.Gyulai szállás, Corso Hotel.

Gyula hotel

 Még több fotó a Corso Hotel Gyula szállásról.

 

Ajánlat