Több apartmanból álló szállás a várfürdő közelében

Ez a gyulai szállás egy apartmanházban helyezkedik el, ahol egymástól jól elkülönített, klimatizált apartmanokat kínálunk a vendégek számára. A Gyulára érkezők itt, ahol a szállás közel a Várfürdőhöz, egy nagy, tágas udvart is igénybe vehetnek, zárt parkolóban hagyhatják gépjárműveiket. Az apartman udvarából nyílik egy ajtó, melyen keresztül közvetlenül a várkettbe érkeznek, ahol a Gyulai Várfürdő bejáratai is megtalálhatóak.
A szállás címe: Gyula, Vár u. 19, 5700
Telefonszám: (30) 928 4519

Várárok apartman Gyula szállás

 

 

Egy briliáns gyulai szállás a várfürdő közelében

Szállás a Gyulai Várfürdő közelében. Jól hangzik és tényleg igaz. Olyannyira, hogy az apartman ablakából a strand bejáratára lehet látni. Ezen a szálláshelyen a gyönyörű és kényelmes berendezés mellett jól felszerelt konyha is várja a vendégeket, ahol inox edények, többféle pohárkészlet,csészék, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kávé-, teafőző is rendelkezésre áll. Ingyenes wifi használatot biztosítunk és nagy képernyős LED tv-t. Az autók zárt parkolóban tarthatók egy belső udvarban, mely az apartmanhoz tartozik.A szállás egyszerűen briliáns.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • három külön bejáratú apartman
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat
 • 7% kedvezmény a Csenki Ékszer és Óra szalonban
 • széf használat az apartmanokban

Apartmanjain neve: Gyémánt apartman, Smaragd apartman, Rubin apartman

A szállás fotói:

További képek, leírások 3D panorámafotók itt.

Gyula szállás

 

Egy színes gyulai szállás

Ritka amikor egy gyulai szállás bemutatásában a színes jelző kifejezetten arra utal, hogy a  turisták a vendégéjszakájukat a leg kedvükre valóbb színű szobában tölthetik. Ilyen szállás a gyulai Corso hotel a belvárosban. A Hoteltől nem messze éttermek, cukrászdák találhatók, szinte karnyújtásnyira elérhető a sétálóutca, a gyulai szökőkutak. Kattintson a képre a további fotókért!

Gyula Hotel

A gyulai Corso Boutique Hotelben gyönyörű, különféle színű szobák vehetők igénybe.

Kutyabarát szállás, kutyás szálláshely Gyula

Ebben a gyűjteményben olyan gyulai szállások kerülnek bemutatásra, amelyek méltán kiérdemelték a kutyabarát szállás megnevezést. Az alábbi listán lévő szálláshely tulajdonosait személyesen ismerjük, maguk is állatbarátok, tudják mire van szüksége egy kutyusnak. Ezekbe a szállodákba, apartmanokba, szállásokba várják a kutyájukkal együtt Gyulára érkező vendégeket. Gyula olyan kiránduló-, és nyaralóhely, ahol a négylábú családtagok is jól érezhetik magukat és ahol számos szállás közül választhat a kedves vendég. 3D-ben és hagyományos fotókon is bemutatásra kerülnek az ingatlanok, a leírásban térkép és a szállásadó telefonszáma is fel van tüntetve, így közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni szállásadójukkal.

Gyulai szállások, de luxe apartmanok

Az utóbbi években egyre több magas színvonalon megépített, belsőépítészetileg megtervezett és berendezett De Luxe kategóriába sorolt apartmanba várják a gyulai szállásadók vendégeiket. Közös bennük az elegáns környezet, a körültekintően megalkotott belső tér, a szálláskeresők kiváló kiszolgálása, a makulátlan tisztaság és harmónia. Ezek a De Luxe apartmanok Gyulán a belvárosban, a gyulai vár környezetében is megtalálhatóak. Az alábbi felsorolásban ilyen gyulai szállások között válogathat.
A szállás képeire kattintva, arról bővebb leírást, fotókat, virtuális túrákat is találhat, a szállásadók teljes elérhetőségével, térképpel, így a foglalást személyesen intézheti azonnal.

Regina De Luxe apartman:

Mátyás apartman De Luxe Gyula

Royal apartman De Luxe Gyula

Corso Lux Apartman Gyula

Csillag De Luxe apartman

Lilien De Luxe apartman

 

Virágos gyulai szállás

Villa Vilola - gyula szállás

Gyulán nemcsak a város, de a vendégvárók is sokat tesznek körnmyzetük szépítése érdekében.A Villa Viola (joggal mondhatjuk) egy virágos város virágos apartmanja. Ez a gyulai szállás egy igazán csendes helyen fekszik közel a városközponthoz, ahol a nyári orgona egész idényben virágzik. Kerékpárral, (melyet térítésmentesen igénybe vehetnek a vendégek) két perc alatt szinte minden elérhető. Három apartmanban várják itt a szálláshely keresőket. Mindhárom apartmanban pezsgőbekészítéssel és kávébekészítéssel kedveskednek a tulajdonosok. Szabad idejük megtervezéséhez segítségül gyulai programfüzeteket, a gyulai látnivalókról leírásokat, találhatnak. Az ágyon apró figyelmességként egy kis gyulai csokoládé is a vendégeké. A tisztaság, a rend, a gyönyörűen ápolt kert garantált ebben az apartmanban. A képeket látván az embernek kedve támadna eltölteni itt néhány napot kedvesével, családjával.
Ez a gyulai szállás egész évben nyitva tart, melyről két galéri látható itt. A külső környezet mellett bemutatásra kerül a szállás egyik elegáns, letisztult belső enteriőrrel rendelkező, nyugalmat árasztó gyönyörű.apartmanja is, melyhez hasonló elegancia vár mindenkit a többi apartmanban is.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • kerékpár díjmentesen igénybe vehető
 • három gyulai apartman egy ingatlanon belül, tágas, fedett terasszal
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom