Egy briliáns gyulai szállás a várfürdő közelében

Szállás a Gyulai Várfürdő közelében. Jól hangzik és tényleg igaz. Olyannyira, hogy az apartman ablakából a strand bejáratára lehet látni. Ezen a szálláshelyen a gyönyörű és kényelmes berendezés mellett jól felszerelt konyha is várja a vendégeket, ahol inox edények, többféle pohárkészlet,csészék, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kávé-, teafőző is rendelkezésre áll. Ingyenes wifi használatot biztosítunk és nagy képernyős LED tv-t. Az autók zárt parkolóban tarthatók egy belső udvarban, mely az apartmanhoz tartozik.A szállás egyszerűen briliáns.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • három külön bejáratú apartman
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat
 • 7% kedvezmény a Csenki Ékszer és Óra szalonban
 • széf használat az apartmanokban

Apartmanjain neve: Gyémánt apartman, Smaragd apartman, Rubin apartman

A szállás fotói:

További képek, leírások 3D panorámafotók itt.

Gyula szállás

 

Egy színes gyulai szállás

Ritka amikor egy gyulai szállás bemutatásában a színes jelző kifejezetten arra utal, hogy a  turisták a vendégéjszakájukat a leg kedvükre valóbb színű szobában tölthetik. Ilyen szállás a gyulai Corso hotel a belvárosban. A Hoteltől nem messze éttermek, cukrászdák találhatók, szinte karnyújtásnyira elérhető a sétálóutca, a gyulai szökőkutak. Kattintson a képre a további fotókért!

Gyula Hotel

A gyulai Corso Boutique Hotelben gyönyörű, különféle színű szobák vehetők igénybe.

Több apartmanból álló szállás a várfürdő közelében

Ez a gyulai szállás egy apartmanházban helyezkedik el, ahol egymástól jól elkülönített, klimatizált apartmanokat kínálunk a vendégek számára. A Gyulára érkezők itt, ahol a szállás közel a Várfürdőhöz, egy nagy, tágas udvart is igénybe vehetnek, zárt parkolóban hagyhatják gépjárműveiket. Az apartman udvarából nyílik egy ajtó, melyen keresztül közvetlenül a várkettbe érkeznek, ahol a Gyulai Várfürdő bejáratai is megtalálhatóak.
A szállás címe: Gyula, Vár u. 19, 5700
Telefonszám: (30) 928 4519

Várárok apartman Gyula szállás

 

 

Virágos gyulai szállás

Villa Vilola - gyula szállás

Gyulán nemcsak a város, de a vendégvárók is sokat tesznek körnmyzetük szépítése érdekében.A Villa Viola (joggal mondhatjuk) egy virágos város virágos apartmanja. Ez a gyulai szállás egy igazán csendes helyen fekszik közel a városközponthoz, ahol a nyári orgona egész idényben virágzik. Kerékpárral, (melyet térítésmentesen igénybe vehetnek a vendégek) két perc alatt szinte minden elérhető. Három apartmanban várják itt a szálláshely keresőket. Mindhárom apartmanban pezsgőbekészítéssel és kávébekészítéssel kedveskednek a tulajdonosok. Szabad idejük megtervezéséhez segítségül gyulai programfüzeteket, a gyulai látnivalókról leírásokat, találhatnak. Az ágyon apró figyelmességként egy kis gyulai csokoládé is a vendégeké. A tisztaság, a rend, a gyönyörűen ápolt kert garantált ebben az apartmanban. A képeket látván az embernek kedve támadna eltölteni itt néhány napot kedvesével, családjával.
Ez a gyulai szállás egész évben nyitva tart, melyről két galéri látható itt. A külső környezet mellett bemutatásra kerül a szállás egyik elegáns, letisztult belső enteriőrrel rendelkező, nyugalmat árasztó gyönyörű.apartmanja is, melyhez hasonló elegancia vár mindenkit a többi apartmanban is.

 • légkondicionált
 • zárt parkolási lehetőség
 • kerékpár díjmentesen igénybe vehető
 • három gyulai apartman egy ingatlanon belül, tágas, fedett terasszal
 • 2,3,4 fő elszállásolása
 • ingyenes wi-fi használat

Gyulai szállások, de luxe apartmanok

Az utóbbi években egyre több magas színvonalon megépített, belsőépítészetileg megtervezett és berendezett De Luxe kategóriába sorolt apartmanba várják a gyulai szállásadók vendégeiket. Közös bennük az elegáns környezet, a körültekintően megalkotott belső tér, a szálláskeresők kiváló kiszolgálása, a makulátlan tisztaság és harmónia. Ezek a De Luxe apartmanok Gyulán a belvárosban, a gyulai vár környezetében is megtalálhatóak. Az alábbi felsorolásban ilyen gyulai szállások között válogathat.
A szállás képeire kattintva, arról bővebb leírást, fotókat, virtuális túrákat is találhat, a szállásadók teljes elérhetőségével, térképpel, így a foglalást személyesen intézheti azonnal.

Regina De Luxe apartman:

Mátyás apartman De Luxe Gyula

Royal apartman De Luxe Gyula

Corso Lux Apartman Gyula

Csillag De Luxe apartman

Lilien De Luxe apartman

 

Kutyabarát szállás, kutyás szálláshely Gyula

Ebben a gyűjteményben olyan gyulai szállások kerülnek bemutatásra, amelyek méltán kiérdemelték a kutyabarát szállás megnevezést. Az alábbi listán lévő szálláshely tulajdonosait személyesen ismerjük, maguk is állatbarátok, tudják mire van szüksége egy kutyusnak. Ezekbe a szállodákba, apartmanokba, szállásokba várják a kutyájukkal együtt Gyulára érkező vendégeket. Gyula olyan kiránduló-, és nyaralóhely, ahol a négylábú családtagok is jól érezhetik magukat és ahol számos szállás közül választhat a kedves vendég. 3D-ben és hagyományos fotókon is bemutatásra kerülnek az ingatlanok, a leírásban térkép és a szállásadó telefonszáma is fel van tüntetve, így közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni szállásadójukkal.

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom