gyula szállás

Gyula étterem, cukrászda, pizzéria, fagyizó

Az oldalon gasztronómiával foglalkozó válalkozások (étterem, pizzéria, fagyizó,stb.)  kerülnek fel. A tevékenységükkel, szolgáltatásukkal ételeikkel kapcsolatban kérjük őket keressék!

gyula kukac gyulavaros pont hu

Ezen az oldalon nemcsak éttermeket mutatunk be, hanem minden olyan gyulai gasztronómiai szolgáltatást, melyet színvonala, igényessége miatt ajánlunk a gyulai vendégek és a városunkba utazók számára. Legyen az egy fagylaltozó, cukrászda, gyorsétkezde, hotel étterem, stb.

Vendéglátás

Mexicali Burrito Bár Gyula

2020 nyarának végén nyílt Gyula belvárosában, a sétáló övezet közepén a világóránál, Békés megye első és eddig egyetlen mexikói-amerikai street food étterme a Mexicali Burrito bár.
A mexikói-amerikai konyha legnépszerűbb street food ételeit kóstolhatják itt több változatban. Burrito, quesadilla, chimichanga és saját készítésű jalapeño poppers szerepel a kínálatban.


Az étterem címe:

Gyula, Városház u.4.
06/70/363-5960

Náhány fotó a finomabbnál finomabb ételekről:

Marcos étterem Gyula

A MARCOS étterem a gyulai várkert közvetlen közelében található 2018-ban megnyitott vendéglátóhely. Az étterem gazdag kínálatában szerepelnek olaszos ételek, mexikói ételek, hal- és kímélő ételek, húsételek. A családokra is gondoltak ezen a helyen, gyermekeknek külön ajánlat szerepel az étlapon. Ebéd, vacsora után egy különleges forgó desszertkínálóból választhatnak a vendégek kedvükre való finomságot. A 3D-s fotók között ezt is megtekinthetik.

Beer Corner Gastro Pub Gyula étterem

A város egyik bevezető utja mellett a Sarkad felől érkezők az út bal oldalán pillanthatják meg Gyula egyik legkülönlegesebb PUB-ját. Itt a sört nemcsak csapolják, de főzik is. Itt az italok nem okozhatnak fejfájást senkinek, igen jó alapanyagokból készülnek, a legprofesszionálisabb berendezésekkel. A PUB egyben egy kétszintes étterem is, ahol különleges kínálattal, nagy odafigyeléssel, kedves kiszolgálással várják a betérő vendégeket.

 

Almásy étterem a Gyulai vár mellett

Gyula étteremAz Almásy étterem a Gyulai vár tőszomszédságában található. Az Elizabeth hotel magas színvonalú étterme a Fehér liliom minősítési rendszer elismerésével rendelkezik, melyet azok az éttermek kapnak, akik mindenben megfelelnek egy a vendégek érdekében létrejött higéniai követelményrendszernek.
Étlap a leírásban!

 

Géza konyhája Gyula város

A minap betértem Géza konyhájába. Pontosabban az étterembe, mert a konyhába bárki nem mehet be. Persze egy vendég egyébként is inkább arra kíváncsi, hogy mi jön ki onnan, milyen költeményeket szolgálnak fel és milyen miliőben tudja majd mindezt fogyasztani. Utóbbinál maradva majdnem elég annyit megemlíteni a kerthelyiségről, hogy 2014-ben elnyerte a Virágos vendéglátóhely gyulai versenyén az első helyet.Aki a szabadban szeretne fogyasztani kedvesével, családjával, barátaival, egy kellemes vacsora estet eltölteni gyertyafénynél, vagy akár ebédelni, a városban egyedülálló helyen és módon teheti ezt. A Kis-Körös (Élővíz-csatorna) partjától szó szerint karnyújtásnyira található az étterem a belvárosban, 50m-re a nagy szökőkutaktól, ahol kis vízesés teszi még hangulatosabbá a környezetet. A kerthelyiséget egyik oldalról a vízpart, másik oldalról a telepített kiskert öleli. Annusné Schreyer Zsuzsanna keze munkáját dícséri a látvány: örökzöldeket, virágokat, egynyári és fűszernövényeket telepített, mely szépen illeszkedik a természetes növények és a fűzfák társaságába.

Gusto étterem Gyula

A Gusto étterem Gyula belvárosában található, mely zárt éttermi résszel és kellemes, hangulatos belső tarasszal rendelkezik, ahol egy kis kerti csobogó is található. A családias hangulatú kerthelyiség nívóját a szépen gondozott bokrok és dísznövények is emelik. Természetesen ezt az éttermet is leteszteltük, ahol a felszolgálók kedvesek és sebesek. A konyhán is jól szervezettség lehet, ugyanis meglepő módon, egy viszonylag teltházas hétvégi nyári estén is igen gyorsan asztalhoz érkeztek a megrendelt finomságok. Az adagok mennyiségével sem volt gond, az éttermet ajánljuk akár családi rendezvényekre, kisebb baráti társaságoknak és meghittebb alkalmakra egyaránt.  Ételfotókkal hamarosan jelentkezük!

Tinos borbár étterem Gyula

ARCHÍV ANYAG, A BÁR VÉGLEG BEZÁRT!

Egy különleges és különlegesen hangulatos borbár, étterem a Tinos. Jó borok, belvárosi sétálóutca, kiváló zene és egyedi fények. Hogy teljes legyen a napod, kóstolj meg egy jó pohár bort a gyulai tinos bár extra fényekben pompázó asztalainál és válassz valami finomat az étlapról!

Komló étterem Gyula

A komló étterem Gyulán a Béke sugárúton található. Újranyitása 2016 nyarán történt. A Komló szállodához tartozó tágas étterem kerthelyiségében kellemes környezetben fogyaszthatnak a vendégek.
Komló étterem
5700 Gyula, Béke sugárút 8.
 

 

Patrióta étterem Gyula város

Gyula étteremA Patrióta étterem Gyula belvárosában, a Gyulai vár és a belvárosi sétálóutca között helyezkedik el. Az étteremben kellemes hangulatvilágítás mellett töltheti idejét a betérő vendég. Nem hagyományos kínálattal találkozhatunk itt, a tulajdonos főszakács egy kreatív, a gasztronómia különböző területeit, ízeit jól ismerő és alkalmazó vendéglátó a helyiek és kirándulók legnagyobb megelégedésére.
 

27-es bisztró és zeneműhely Gyula

A 27-es bisztró és zeneműhely Gyulán a sétálóutcán, a kapushíd Kossuth tér felőli oldalánál fekszik. Gyakran rendeznek itt koncerteket, a vendég érdekes környezetben ehet, ihat, töltheti idejét akár a teraszon is a szökőkutak szomszédságában. A szórakozóhely ötletgazdája Kara Misi, a Magna Cum Laude zenekar tagja, szövegírója, azonban a nyitás óta új üzemeltetője van, aki tartja, sőt emeli a hely színvonalát. A fiatalosan és igényesen kialakított helyen a megannyi nagy zenész és zenekar képeken keresztül tekint ránk, egy részük már nincsen közöttünk, a névválasztással utalnak is a fiatalon elhunyt tehetségekre.

Gyula,Eszperantó tér 3,5700
facebook.com
(70) 778 0591
Nyitva:  10:00–22:00

Két gömbpanoráma:


fotó: Pénzes Sándor

 

Sörpince étterem Gyula

A gyulai éttermek közül egyedülálló a Sörpince. Ahogyan a nevéből is kiderül egy  pincehelyiségben várja vendégeit. Néhány lépcsőn leérve egy hosszú, tágas tér tárul elénk sok asztallal, boxokkal, ahol nagyobb társaságok, családok is kényelmesen elférnek. A tulajdonosai szépen felújították, ízlésesen berendezték, ahova a nagy kerek ablakokon derűs délelőttökön besüt a nap. A falakon régi korok gyulai képei díszítik a helyiséget.

Gyula város, hotel gasztrofotók

Az alábbi fotók a gyulai Erkel Hotelben készültek, ahol profi személyzet, szakácsok és a munkájukat összefogó kreatív irányítás működik. A gördülékeny, pontos csapatmunka eredményeképp nagyobb rendezvények lebonyolítása sem okoz gondot a szállodában.

 

 

Skorpió pizzéria Gyula város

A Skorpió pizzéria Gyula belvárosában található a Jókai utcában. Szépen felépített, kellemes környezetben fogyaszthatunk itt igényesen elkészített, a gyulaiak körében kedvelt finom pizzákat. A turisták se hagyják ki ezt a helyet, ha Gyulán járnak és pizzázni van kedvük! A pizzéria évek óta működik, kiváló szakácsokkal.
 

Ajánlat