Gyula étterem, cukrászda, pizzéria, fagyizó

Az oldalon gasztronómiával foglalkozó válallkozások (étterem, pizzéria, fagyizó,stb.)  kerülnek fel. A tevékenységükkel, szolgáltatásukkal ételeikkel kapcsolatban kérjük őket keressék!

Ezen az oldalon nemcsak éttermeket mutatunk be, hanem minden olyan gyulai gasztronómiai szolgáltatást, melyet színvonala, igényessége miatt ajánlunk a gyulai vendégek és a városunkba utazók számára. Legyen az egy fagylaltozó, cukrászda, gyorsétkezde, hotel étterem, stb.

Ételek, menük, pizzák házhoz szállítása Gyulán

Éttermek, gyorsétkezdék, konyhák, pizzériák, lángossütők listája, amelyek az elkészített ételeket frissen házhoz szállítják.

 

Géza konyhája  - telefonszám: (70) 379 82 82 -mobil bankkártyás, szépkártyás fizetési lehetőség

Rendelhető a teljes étlapról A La Carte vagy pizzák

pizza méterek: 32 cm
kiszállítás: Gyulán belül ingyenes, városon kívül megegyezés szerint.
Házhozszállítás: 12:00-20:00
Gyula, Kossuth Lajos tér 3, 5700
További fotók, ételek, étlap, pizzaárak.

FACEBOOK

<-- GÉZA KONYHÁJA FRISSÍTETTE AZ ÉTLAPJÁT!

Mexicali Burrito Bár Gyula

2020 nyarának végén megnyitott Gyula belvárosában, a sétáló övezet közepén a világóránál, Békés megye első és egyetlen mexikói-amerikai street food étterme a Mexicali Burrito bár.
A mexikói-amerikai konyha legnépszerűbb street food ételeit kóstolhatjuk itt több változatban, burrito, quesadilla, chimichanga és saját készítésű jalapeño poppers is szerepel a kínálatban.

Mexicali Burrito Bár telefonszám:

+36 70 631 8639
A BÁR a sétálóutcán a Világóránál található

Beer Corner Gastro Pub Gyula étterem

COVID miatti változások éttermünkben:

A hét minden napján várjuk a vendégeket éttermünkbe, ahol a heti ajánlatunkból és a legkedveltebb fogásainkból összeállított a’la carte ételeinkből rendelhetnek elvitelre, valamint kérhetik házhoz szállításra.

Nyitva tartás – Étterem nyitva tartás elvitelre 11.00-17.00, házhozrendelést 10.30-19.00 között lehet kérni.

Kiszállítási és csomagolási díj házhozszállítás esetén 150 Ft/rendelés kerül felszámításra.


A város egyik bevezető útja mellett a Sarkad felől érkezők az út bal oldalán pillanthatják meg Gyula egyik legkülönlegesebb PUB-ját. Itt a sört nemcsak csapolják, de főzik is. Itt az italok nem okozhatnak fejfájást senkinek, igen jó alapanyagokból készülnek, a legprofesszionálisabb berendezésekkel. A PUB egyben egy kétszintes étterem is, ahol különleges kínálattal, nagy odafigyeléssel, kedves kiszolgálással várják a betérő vendégeket.

 

Marcos étterem Gyula

A MARCOS étterem a gyulai várkert közvetlen közelében található 2018-ban megnyitott vendéglátóhely. Az étterem gazdag kínálatában szerepelnek olaszos ételek, mexikói ételek, hal- és kímélő ételek, húsételek. A családokra is gondoltak ezen a helyen, gyermekeknek külön ajánlat szerepel az étlapon. Ebéd, vacsora után egy különleges forgó desszertkínálóból választhatnak a vendégek kedvükre való finomságot. A 3D-s fotók között ezt is megtekinthetik.

Géza konyhája Gyula város

A minap betértem Géza konyhájába. Pontosabban az étterembe, mert a konyhába bárki nem mehet be. Persze egy vendég egyébként is inkább arra kíváncsi, hogy mi jön ki onnan, milyen költeményeket szolgálnak fel és milyen miliőben tudja majd mindezt fogyasztani. Utóbbinál maradva majdnem elég annyit megemlíteni a kerthelyiségről, hogy 2014-ben elnyerte a Virágos vendéglátóhely gyulai versenyén az első helyet.Aki a szabadban szeretne fogyasztani kedvesével, családjával, barátaival, egy kellemes vacsora estet eltölteni gyertyafénynél, vagy akár ebédelni, a városban egyedülálló helyen és módon teheti ezt. A Kis-Körös (Élővíz-csatorna) partjától szó szerint karnyújtásnyira található az étterem a belvárosban, 50m-re a nagy szökőkutaktól, ahol kis vízesés teszi még hangulatosabbá a környezetet. A kerthelyiséget egyik oldalról a vízpart, másik oldalról a telepített kiskert öleli. Annusné Schreyer Zsuzsanna keze munkáját dícséri a látvány: örökzöldeket, virágokat, egynyári és fűszernövényeket telepített, mely szépen illeszkedik a természetes növények és a fűzfák társaságába.

Patrióta étterem Gyula város

Gyula étteremA Patrióta étterem Gyula belvárosában, a Gyulai vár és a belvárosi sétálóutca között helyezkedik el. Az étteremben kellemes hangulatvilágítás mellett töltheti idejét a betérő vendég. Nem hagyományos kínálattal találkozhatunk itt, a tulajdonos főszakács egy kreatív, a gasztronómia különböző területeit, ízeit jól ismerő és alkalmazó vendéglátó a helyiek és kirándulók legnagyobb megelégedésére.
 

Almásy étterem a Gyulai vár mellett

Gyula étteremAz Almásy étterem a Gyulai vár tőszomszédságában található. Az Elizabeth hotel magas színvonalú étterme a Fehér liliom minősítési rendszer elismerésével rendelkezik, melyet azok az éttermek kapnak, akik mindenben megfelelnek egy a vendégek érdekében létrejött higéniai követelményrendszernek.
Étlap a leírásban!

 

Skorpió pizzéria Gyula város

A Skorpió pizzéria Gyula belvárosában található a Jókai utcában. Szépen felépített, kellemes környezetben fogyaszthatunk itt igényesen elkészített, a gyulaiak körében kedvelt finom pizzákat. A turisták se hagyják ki ezt a helyet, ha Gyulán járnak és pizzázni van kedvük! A pizzéria évek óta működik, kiváló szakácsokkal.
 

Gusto étterem Gyula

A Gusto étterem Gyula belvárosában található, mely zárt éttermi résszel és kellemes, hangulatos belső tarasszal rendelkezik, ahol egy kis kerti csobogó is található. A családias hangulatú kerthelyiség nívóját a szépen gondozott bokrok és dísznövények is emelik. Természetesen ezt az éttermet is leteszteltük, ahol a felszolgálók kedvesek és sebesek. A konyhán is jól szervezettség lehet, ugyanis meglepő módon, egy viszonylag teltházas hétvégi nyári estén is igen gyorsan asztalhoz érkeztek a megrendelt finomságok. Az adagok mennyiségével sem volt gond, az éttermet ajánljuk akár családi rendezvényekre, kisebb baráti társaságoknak és meghittebb alkalmakra egyaránt.  Ételfotókkal hamarosan jelentkezük!

Komló étterem Gyula

A komló étterem Gyulán a Béke sugárúton található. Újranyitása 2016 nyarán történt. A Komló szállodához tartozó tágas étterem kerthelyiségében kellemes környezetben fogyaszthatnak a vendégek.
Komló étterem
5700 Gyula, Béke sugárút 8.
 

 

Hamburger bár Gyula

Egyre többen és egyre jobban odafigyelnek táplálkozásukra. Hazai otthoni ízek, étterem, vagy gyorsétterem. Egyiket sem könnyű jól csinálni. Amikor otthon készül az ebéd, szemünk előtt történik, de amikor pl. egy hamburger bárban járunk, nem láthatunk a kulisszák mögé. Most egy olyan gyulai gyorsétterem konyhájára kukkanthat be, amelyről méltán mondhatjuk egyedülálló az országban. Szinte minden helyben készül. A pékáru, a húskészítmények, a saláták, azok öntetei, a rétesek és még sorolhatnám. Minden válogatott alapanyagokból, mindig ugyan abban formában, minőségben, ügyelve a megfelelően nagy adagokra is. Aki a retro, vagy reformétkezés híve, esetleg vegetáriánus, az is talál ínyére való étket a gyulai hamburger bárban.

Sörpince étterem Gyula

A gyulai éttermek közül egyedülálló a Sörpince. Ahogyan a nevéből is kiderül egy  pincehelyiségben várja vendégeit. Néhány lépcsőn leérve egy hosszú, tágas tér tárul elénk sok asztallal, boxokkal, ahol nagyobb társaságok, családok is kényelmesen elférnek. A tulajdonosai szépen felújították, ízlésesen berendezték, ahova a nagy kerek ablakokon derűs délelőttökön besüt a nap. A falakon régi korok gyulai képei díszítik a helyiséget.

Gyula város, hotel gasztrofotók

Az alábbi fotók a gyulai Erkel Hotelben készültek, ahol profi személyzet, szakácsok és a munkájukat összefogó kreatív irányítás működik. A gördülékeny, pontos csapatmunka eredményeképp nagyobb rendezvények lebonyolítása sem okoz gondot a szállodában.

 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom