Kerékpárbolt Gyula, Kossuth tér

Kerékpár üzlet GyulaKerékpárbolt Gyula

A Belvárosi Bringabolt bemutatkozása

Vállalkozásomat 2007-ben a Varga Kerékpár és Síszaküzlet megnyitásával kezdtem, rengeteg önbizalommal és hittel. Ezt követően 2009-ben nyílt meg a Belvárosi Bringabolt a város szívében. Üzleteink a megnyitás óta sikeresen működnek. A két gyulai üzlet közül a Varga Kerékpár és Síszaküzlet a Honvéd utca 8. szám alatt, a Belvárosi Bringabolt pedig a Kossuth tér 4. szám alatt található.
Elsősorban kerékpárok, kerékpáros kiegészítők és alkatrészek értékesítésével foglalkozunk. Általunk forgalmazott kerékpármárkák: Capriolo, Cube, Crussis, Kenzel ,MBM, Csepel, Neuzer  stb.

Forgalmazott alkatrész- és kiegészítőmárkáink: Abus, BBB, Cateye, Continental, Longus, Rudy Project, Schwalbe, Shimano. Ezeken kívül persze még egyéb más márka termékeivel is várjuk kedves vásárlóinkat.

Célunk: újra megismertetni, megszerettetni az emberekkel a gyönyörű természetet, a mozgás szabadságát, a tiszta levegő élményét kerékpárhasználat formájában.

Egészséges életmód híve vagyok, de ép testben épnek kell a léleknek is lenni, ezért azt is karbantartom Istenbe vetett hitem által. Remélem, hogy Önök is ezen az úton szeretnének haladni!

web: www.belvarosibringabolt.hu

email: belvarosibringabolt@t-online.hu

facebook: Belvárosi Bringabolt

telefon: 30/6686-398; 66/362-167

kerékpárbolt Gyula

kerékpárbolt Gyula

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom