Belvárosi Terasz Apartman Gyula

Gyula belvárosában, az Élővíz csatorna mellett magasodó, a városra több szögből is panoráma kilátást nyújtó apartmanunkba várjuk kedves vendégeinket. Ez a gyulai szállás két különálló szobából és két egymásba nyíló igen tágas, egyedülálló fedett teraszból áll. Az egyik grillterasz, ahol a vendégeink kedvükre sütögethetnek ittlétük alatt. A szállásunkon a WC és a tusoló külön-külön helyiségben található, szobáinkban nagy képernyős SMART TV-k állnak rendelkezésre. Az apartman klimatizált, ingyenes Wi-Fi használat is biztosított, a gépjárművet zárt, fedett parkolóban hagyhatják a vendégek, ahol teljes biztonságban van.
Gyulán a Belvárosi Terasz Apartmanban a fák koronáinak szintjén, karnyújtásnyira a zöld lomboktól élvezheti a panorámát és töltheti idejét, készítheti vacsoráját. Gyönyörű környezet, pazar, tágas, otthonos kialakítás.

A fürdőszoba és a WC külön helyiségben nyertek elhelyezést.  A lakáshoz két, egymás melletti teremgarázs parkolóhely tartozik, így az autó kényelmes és biztonságos elhelyezése biztosított, ajtó rányitási probléma nem merülhet fel. Mindhárom tévé smart, a wifi természetesen ingyenes.

Háziállat elhelyezése nem megoldható, dohányzás a teraszon lehetséges. Az apartman gyermekbarát, etetőszéket és gyermekágyat biztosítunk.
 

Belvárosi Terasz Apartman.

Cím. 5700 Gyula, Városház u. 17-19. III. emelet 311. sz ajtó
Tel.:+36-70-337-0706
belvarositerasz.gyula@gmail.com
www.belvarosi-terasz.hu


 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom