Megkóstóltuk a gyulai hambibár reformbucis vegaburgerét

Ízekre szedtük a gyulai hamburger bár reformbuciban elkészített húsmentes hamburgerét, mely egyszerű hétköznapi vásárlásnak indult, de egy fotózás és rövid elemzés is lett belőle.

Elvitelre kértük a vegaburgert, melyet mint mindig, így most is gondosan csomagolva, papírtasakban és szalvétával kaptuk, természetesen frissen és melegen. Maga a buci, mely a hambibár saját pékségében helyben sül teljes kiőrlésű tönkölybúzából, ötmagvas szórással van megspékelve, ami a belepakolt hozzávalókkal már kézbevételkor érezhetően testes darabnak ígérkezett.
Kibontás után a barna buci a sok-sok pirított maggal a tetején  beindítja a fogyasztó fantáziáját.
Nos, ebben az esetben kicsit mélyebbre ástunk, azaz  nem elégedtünk meg a külcsínnel. Egy pengeéles késsel előbb kettészeltük, hogy szemügyre vegyük a felépítményt. Igen, nem túlzás így illetni, ugyanis


ez egy gazdagon elkészített étel, amiben pálmaolajban frissen sütött burgonyapogácsa alá egy szelet minőségi lapsajt kerül, majd grillplatnin készített tükörtojás, amit friss zöld uborka, friss paradicsom, friss jégsaláta, rétegződése követ, saját készítésű tartármártással.

A hambibárnak van még egy különlegessége ami a tulajdonosok rugalmasságát tükrözi. A készítők a vásárlók kéréseit maximálisan megpróbálják kielégíteni, így az olyan egyedi igények szerint is megalkotják a kínálatuk szinte bármelyik darabját, ahogyan az nem is szerepel az alapkínálatban.
Így volt ez a fenti hambival, ugyanis a vegahamburger nem reformbuciban szerepel az étlapon, hanem szezámmagossal, de szinte minden egymással összeilleszthető alkotóelemet kérésre belekomponálnak egy reggelibe, ebédbe, vacsorába. Teszik ezt annak ellenére, hogy óriási a választék.
A hambi fogyasztásának élménye, ízvilága hozta azt amit a képek láttán vártunk. Az adag akkora, hogy egy frissen facsart (szintén helyben kapható) narancslével való déli elfogyasztás után vacsoráig feltöltődünk energiával, vitaminokkal.

A hambibár szlogenje: minőség a gyorsétkeztetésben, mely szlogen nem szállt el a levegőben, kézzel fogható és "ehető" üzletpolitika. Ajánljuk!


 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom