gyula szállás

Teherautón jön Sinatra Gyulára

„Akkor kezdem: nevem Francis Albert Sinatra, a barátaimnak Francis, az ellenségeimnek Frank, maguknak Mr. Sinatra, mindenki másnak Frankie.”
Bakos-Kiss Gábor ezen az önálló esten Sinatra hangján tárja elénk a felemelkedést, a bukást, a nihilt és a szerelem küzdelmének történeteit. Frank Sinatra életéből építkezve kívánja megszemélyesíteni a hang mögé zárt alakot a dalok és a történetek mozaikjain át. Zakariás Zalán rendezésében a 20. század egyik legnagyobb zenei alakja nem szokványos módon lép ismét színpadra. Bereczki Ágota Sinatra élete és művei alapján írt darabjában a hagyományos életpályát követő építkezéstől eltérően egy személyes közelséget sugalló történetnek lehetünk részesei, ahol megvillan egy olyan, mában fogant múlt, amelyről egyszerre mindent és semmit sem tudunk. A világszerte jól ismert dalok ezúttal átértelmeződnek és tapintható közelségbe hozzák magát az embert, szabadon, megkövesedett kontextusok nélkül.
A Nemzeti Színház produkcióját díjtalanul tekinthetik meg a gyulaiak. Szeptember 10-én (csütörtökön) 18 órai kezdettel a Rondellánál egy különleges játéktérben játssza Bakos-Kiss Gábor; a színpad egy kisteherautó 8 m2-es platója és egy 12 m2-es hozzáépített mobil színpad lesz.

Ajánlat