gyula fotó

Gyula szállás - további szállások

Hívja közvetlenül a szállásadóját itt megtalálja a gyulai szállások közvetlen elérhetőségeit és foglalhat azonnal.

Kiemelt gyulai szállások a Várfürdő közelében, kiváló gyulai szállások:


Mátyás apartman egy gyönyörű parkon keresztül - gyulai Csigakert -vezető két perces sétával elérhető a Gyulai Várfürdő.
Varázskő apartman Gyula, mely a várkert szomszédságában található, több család részére alkalmas egymástól jól elkülönített, külön bejáratú gyulai szálláshelyeket kínál egy zárt udvarral rendelkező apartmanházban.
Cornélia apartman Gyula, a várkert mellett közvetlenül, zárt parkolóval igen jó fekvéssel, biztonságos helyen.

Szállás, apartman kereső vendég!

Szeretettel köszöntjük Gyulán. Köszönjük, hogy városunkat választotta pihenésre. Ezen az oldalon olyan gyulai szálláshelyek apartmanok között böngészhet, melyekről nemcsak egyszerű képek, hanem 3D-s, VR, virtual reality, forgatható panorámafotók is találhatóak.

Miért érdemes itt keresni gyulai szállást?

Mert ez nem egy egyszerű linkgyűjtemény, ahonnan azonnal egy újabb honlapon találja magát, hanem már itt helyben megtekintheti a szállás fotóit, hozzájut az apartman tulajdonosának telefonszámához, elérheti közvetlenül a weboldalukat is. Minden gyulai szállás aki jelen van vállalta, hogy részese lesz egy az Önök magas szintű kiszolgálását megcélzó igényes környezetben történő megjelenésnek.
Minden szállás leírásában szerepeltetni fogunk egy szoba és egy fürdőszoba (tusoló) 360 fokos interaktív panorámaképet, így már azelőtt megnézheti az apartmant, hotelt (Gyula hotel menüpont) tüzetesen, mielőtt ideérkezne.
A gyulai szálláshelyek sorrendje keveredik, azonban csak akkor változik a lista, ha elhagyja ezt a menüpontot és újra visszatér. Ha az itt jelenlévő apartman leírását olvassa és onnan visszalép a listához, nem keveri meg újra a rendszerünk, így sorban végignézhet minden jelenlévő szállást.

Gyula szállás a google rendszerében. Az alábbi apartmanok itt a listában is részletes leírással megtekinthetőek.

 

 

Gyula szállás panoráma google belső nézet itt.

Gyulai szállások

Szállások

Várapartman Gyula szállás

Nem véletlenül kapta nevét a Gyulai Várról a Várkertben elhelyezkedő Várapartman.Hiszen mind külső jegyeiben ,mind hangulatában illeszkedik ahhoz a romantikus környezethez, ami az idelátogatókat rabul ejti. A csendes pihenésre, nyugalmas szálláshelyre, romantikára vágyók ugyanúgy megtalálják nálunk számításukat, mint a gyermekes családok.

Belvárosi apartmanház Gyula

A Belvárosi Apartmanház Gyula belvárosában  csendes helyen, közel a Várfürdőhöz fekszik. Rendezett kertben, baráti környezetben kitűnő lehetőség van a nyugodt pihenésre, a kisgyermekes családok részére is, ahol bográcsozási lehetőség is adott. Az autót zárt helyen hagyhatja a vendég, a családi ház mindennel felszerelt, gondozott udvarral rendelkezik. Ez egy kiváló gyulai szállás.

gyula szállás

Tanyasi szállás Gyula Páva tanya

Tanyasi szállás, ami egyben időutazás, élménypark azoknak, akik a megszokott, olykor elvágyódásokkal teli hétköznapokból kiszakadva szeretnének magukba szippantani egy kis tanyasi levegőt, visszakanyarodni elfeledettnek hitt korokhoz. Egyszerű fotózásnak indult, rövidke kirándulás lett a Páva tanyán tett látogatásom. Amint megérkeztem, két kutyus jelezte a gazdiknak, hogy vendég érkezett. Egy puli és egy mudi. Két magyar fajta. Hamar megbarátkoztunk, belépés után a háziak is üdvözöltek. Ahogyan beljebb kerültem, egyre csak azt vettem észre, hogy szinte bármerre nézek, valamiféle gyermeki öröm kezd eluralkodni rajtam. Előttem hevert egy talán témáiban kimeríthetetlen világ, melyről sokan azt gondolnák, hogy nemigen láthatnak már Gyula környékén ilyet, vagy legalábbis olyat, ahova még kirándulni is el lehet menni, ahol szállás is van a vendégnek. Gyula szállás. Megannyiszor keresnek így kirándulók, turisták a világhálón szálláshelyeket. Itt azonban egy olyan helyre csöppenhetnek, ahova nem csak aludni fognak betérni. Talán lesznek olyanok is, akik kalandvágyból inkább ezt a tanyasi szállást választják, mint a teljes komfortot, ha rábukkannak erre a különleges lehetőségre, ahol akár jurtában is eltölthet a vendég egy éjszakát és ahol minden bizonnyal a csörgőórát kakas kukorékolás váltja fel. A vendéglátók elmondása szerint a gyerekek is nagyon élvezik, hogy közvetlen közelről figyelhetik meg és élhetik át, milyen az élet egy tanyán, ahol találkozhatnak rackajuhhal, pulykával, pávával, galambokkal, tyúkokkal, cicákkal, kutyákkal, szürkemarha bébivel, lovakkal, ahol karnyújtásira a természet és ahonnan  lovashintóval is útnak indulhatnak.

Almásy apartmanház Gyula szállás

Az Almásy névre a romantikus filmkedvelők nagy valószínűséggel „Az angol beteg” azonos nevű grófjára asszociálnak.. A történelmet, Gyula városának történelmét fürkészve – nem is kell mélyre ásni -, egyértelmű, hogy a hollywoodi szálak nem nyúlnak idáig. Viszont bátran merem állítani, a filmbéli gróf imádná a mai Gyulát és a nevével azonos apartmanban pihenné ki kalandjait. Hogy miért? Egy utazó-pihenő-felfedező lélek a praktikumban is ügyel az igényességre, lételeme az egyszerű összeillőség, a stílus.

Gyulai szállás

Hársfa apartman Gyula szállás

Két épületből álló szálláshelyünkön családok is kényelmesen elférnek, a főépület két szintján több szoba található. A Hársfa utca Gyulán egy csendes helyen fekszik. A családbarát szálláshelyen bográcsozási, grillezési lehetőség biztosatva van, az autókkal érkezők zárt helyen parkolhatnak. Egész éven át várjuk vendégeinket ezen az olcsó szálláshelyen.

 

Virág apartman Gyula szállás

A Virág Apartman Gyulán a Várfürdő közelében található szállás, ahonnan könnyen és gyorsan megközelíthető a strand, a gyulai vár. Két külön bejáratú apartmant kínálunk kedves vendégeinknek, melyek alkalmasak családok fogadására is. Mindkét apartman galériás elrendezésű.
A szállás kábeltévével rendelkezik, a konyha teljesen felszerelt, az autókat ingyenes zárt parkolóban hagyhatják.
Ez egy olcsó szállás Gyulán.
Árak: 5500Ft/fő/éj +IFA (450 Ft)
Az szállás közelében 150m-retalálható az Almásy-kastély is.
Elérhetőségek:
Virág apartman Gyula, 5700 Gábor áron utca 15.
foglalásokat telefonon várjuk, vagy e-mailben.
Telefon: 06/30/2708578
E-mail:feketej36@gmail.com
 

Amália apartman Gyula szállás

Gyulán a várfürdő közelében, attól 6-700 méterre,gyalogosan 7-8 percnyi távolságra van egy 14 férőhelyes 6 szobás takaros kis apartmanházunk. A szobákhoz hűtőszekrények, jól felszereltségű konyhák, modern tusolókabinos fürdőszobák tartoznak. Van két napozó és pihenőterasz is asztalokkal, székekkel ellátva. A két terasz egyben dohányzásra kijelölt hely. Ide várjuk Önt kedves családjával, barátaival együtt is. Szervezett csoportokat is szívesen látunk Gyula szállás

.Gyulai szállás
Még több fotó erről az apartmanról gyula szállás

A díszvilágítással ellátott udvaron grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség van.
Bográcsozási felszerelését ne hozza magával, mert nálunk van kis üst, nagy üst, száraz tűzifa ,nálunk minden van a bográcsozáshoz, Önnek csak a bográcsba valót kell hoznia.
Élményét tovább gazdagíthatja ha a bográcsba valót a szálláshelytől 300 méterre lévő horgásztavakban saját maga fogja ki.
Ha Ön étteremben szeretne étkezni,a szálláshelytől 300 méterre lévő Horvát kert kisvendéglő igényét magas szinten kielégíti.
Hozzánk jöjjön! Nálunk biztosan nem fog unatkozni, internetezhet annyit amennyit csak akar, mert szálláshelyünket okos televíziókkal szereltük fel. Okostelefonján Ön csak kattint egyet és a Gyulán készült csodálatos fotóit a televízión kinagyítva elemezheti.
Nálunk alapvető szempont a biztonság. Amennyiben gépkocsijával érkezik, járművére  zárt parkolónkban kamerák vigyáznak.
Szállás igényét az év 365 napján az alábbi telefonszámokon készséggel fogadjuk.
Kérem ne habozzon, döntsön, telefonáljon és jöjjön!

A2 apartman Gyula

A2 apartman Gyula szállás
Két teljesen különálló apartmant kínálunk önöknek. Mindkettő egy épületben van, teljesen új ingatlan, mely a Gyulai várfürdő nyári főbejáratától 5 perces sétára található. Ugyan ilyen könnyen elérhető a Várkert, amely helyszínt ad a nyári rendezvényeknek. Otthonos, szépen kialakított szálláshelyünkön várjuk kedves vendégeinket! Itt az apartman elérhetőségeit is megtalálja, azonnal kapcsolatba tud lépni szállásadójával. Gyulai szállás a Várfürdőhöz közel.

Regina De Luxe apatman Gyula szállás

A Regina de luxe apartman az aquapalota mellett található, udvaráról áttekintés nyílik a Gyulai várfürdőbe. A strand bejárata 150m-re található a szálláshelytől. A vendégek egy 2017-ben teljesen felújított helyen pihenhetnek, az autójukat szárt parkolóban hagyhatják a ház udvarán. Sütési főzési lehetőséget úgy bent, mint a szállás udvarán is biztosítunk.

Ablak a Körösre apartman Gyula szállás

Az Ablak a Körösre apartman gyulai szállás a várost átszelő Kis-Körös partján található. Az apartmanhoz mélygarázs tartozik. A belváros közepén található szállás teraszáról szép kilátás nyílik Gyulára. Két szoba, fürdőszoba és külön helyiségben található wc áll a rendelkezésére vendégeinknek. Modern konyhával, a fürdőszobában tusolókabinnal felszerelne. Internet és kábeltévé díjmentesen használható, szép kártyát elfogadó szállás.

Gyula szállás

Felícia apartman - Gyula szállás

A felícia apartman egy olyan gyulai szállás, mely gyönyörű környezetben a Várfürdőhöz közeli Csigakert mellett fekszik. Folyamatosan gondozott, ápolt kerttel rendelkezik, mely a városban díjakat is nyert már. Az apartman mindennel jól felszerelt, hangulatos llakberendezési tárgyakkal, kellemesen megalkotott belső terekkel várja a Gyulán üdülni szándékozókat. Itt igénybe veheti szakképzett fizioterapeuta szolgáltatásait is.A szállás két szobából áll, mindkét szobához külön tusoló tartozik. Az apartmanban rendelkezésre áll egy magas színvonaló konyha rész is. A szállás klimatizált, Gyula belvárosához közel fekszik.

Várfürdő vendégház Gyula szállás

A Tiborc utca 4.sz alatt található apartmanházban két kényelmes gyulai szállást kínálunk kedves vendégeink számára. Az apartman ablakából rálátás nyílik a gyulai várra, látszik a gyulai várfürdő főbejárata is és egy nagy játszótér. A várkertben nyári estéken a rondella teraszán kellemes kikapcsolódásban lehet részük, ahol a vendégek esténként kis színpados szolid koncerteket hallhatnak. A szálláshely új építésű, autóiknak zárt parkoló biztosított.

Gyulai szállás

Tavasz apartman Gyula szállás

A Tavasz apartman Gyulán a tavasz utcában található,  a kétszintes családi házba várjuk vendégeinket, ahol a tulajdonos nem lakik bent. A Várfürdő nagyon könnyen elérhető, gyalogosan csupán néhány percnyire található a bejárata. A szállás alkalmas családok és baráti társaságok részére is. A lenti térkép segítségével könnyen megtalálja az apartmanunkat. A szállás konyhája teljesen felszerelt, tágas, ahol kényelmesen elférnek vendégeink. Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy nagyon kedvező legyen családok, baráti társaságok részére is.

5700 Gyula, Tavasz u. 22 /a
Szállásfoglalás:
tavaszapartman@gmail.com
+36 30 628 7141
+36 30 553 2381
+36 70 333 9575

 

Hellasz apartman Gyula szállás

A Hellasz apartman a gyulai vár közelében található két szintes szállás. A családias szálláshelyen két elkülönített lakrész található, mindkettőhöz külön tusoló tartozik. Az ingatlanban található egy jól felszerelt konyha is. Az ingatlan 200 méterre található a strand nyári főbejáratától, ugyan ilyen közel van a gyulai vár is. Ez a gyulai szállás egy gyönyörű, nyugalmas hely, minden turista számára megfelelő apartman.


 

Magnólia apartman Gyula

Szeretettel várjuk vendégeinket Gyula fürdőövezetében elhelyezkedő, a gyulai vártól és a Várfürdőtől néhány perces sétára lévő, új építésű apartmanunkba. A Magnólia Apartman - Gyula szállás- kellemes, légkondicionált szobáiban otthonos berendezés és kényelem várja a pihenni vágyókat.
A természetet kedvelők közvetlenül az apartman melletti ösvényről indulhatnak felfedezni Gyula egyik legszebb zöld területét, a Fehér-Körös és a város közötti kis erdőt.

Gyula szállás

Gyula szállás - Magnólia apartman

Fortuna apartman

Több szobából álló családias apartman, minden szobához külön fürdőszoba tartozik. A szállás egy csendes kis utcában közel a várfürdőhöz várja egész éven át vendégeit, ahol példás rend és tisztaság uralokodik. Ha ezzel a szállásal fortunára bízza magát, biztosan szerencsével jár. Mint ahogy az ember a saját lakásában, máshol is elvárja és szereti a tiszta szállást. Itt biztosan elégedett lesz és a Gyulai termálfürdő is közel van.

Villa Viola Gyula szállás

Belvároshoz közeli, csendes utcában található teljes komforrtal rendelkező klimatizált gyulai szállás apartman. Három autó parkolása biztosított, kerékpár használati lehettőséget is kínálunk vendégeinknek. Tágas, világos, esztétikus szállás.Mindig rend és tisztaság várja önt, nyugodtan pihenhet ebben a modern virágosított, parkosított világos apartmanban A szálláshelyen főzési lehetetőség is adott, a reggelijét a teraszon is elfogyaszthatja. Kellemes pihenésben lesz része, ha ezt a gyulai szállást választja.

Gyulai szállás

Fenyő Vendégház Gyula szállás

A Gyulára látogató turisták kedvelik azokat a szálláshelyeket, melyek közel vannak a Várfürdőhöz. A Fenyő Vendégház is ilyen, mindössze 200-250m a távolság a Gyulai Várfürdőtől. A vár és a belváros is könnyű sétával elérhető a szállás szomszédságában lévő Csigakerten át. A vendégek az autót tágas zárt udvaron hagyhatják. A gyulai szállás, mint egy szépen kialakított családi ház, minden korosztálynak megfelelő pihenést nyújt.
A szálláshelyen szobánként két ágy, egy tágas nappali, két fürdőszoba, két teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Ebben a vendégházban grillezési lehetőség is adott.
A szállás ára 4500Ft/fő/éj, gyermekeknek 1500.-
Több napra való foglalás és csoportok, családok érkezése esetén kedvezményt biztosítunk, így olcsóbban tud megszállni, erről telefonon adonk felvilágosítást.
Nyugdíjasoknak 10% kedvezmény.
Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
kiemelt időszakokban 50% felár, erről érdeklődjön telefonon.

Vendégház elérhetőségek:
5700 Gyula, Diófa u.26.
szállás telefonszámai:+36/70/8820868    +36/70/3949990
e-mail:kissagi10@freemail.hu


 

 

 A gyula szállás térképen:

Liszkai apartman Gyula szállás

Ez a gyulai szállás egy tágas, galériás kényelmes, nagy új építésű ingatlanban helyezkedik el, kényelmes, családias berendezéssel, egymástól kól elszeparált, külön szobákkal. Az apartman csak úgy mint egy moderen lakás, mindennel felszerelt, otthonos környezetet biztosít a gyulai vendégek számára. A Gyulai Várfürdő is jól megközelíthető, az apartmantól nem messze egy parkerdő felkszik, ahol kellemes sétákat tehet a gyulai vendég.

Cím: Gyula, Gábor Áron u. 38, 5700
Telefonszám: (30) 458 1031

 

Leila lak Gyula szállás

Igazán otthonosan érezheti magát, aki úgy dönt, hogy vendégként ellátogat a gyulai Leila lakba. Ez a gyulai szállás egy belvároshoz közel lévő kis utcában található, ahonnan gyalog is nagyon rövid idő alatt megközelíthető a gyulai vár, a Gyulai Várfürdő, a belváros, a szökőkutakkal díszített sétáló utca.
A szállás négy apartmanból áll, tágas rendezett udvarán nyáron kellemesen tölthetik a vendégek szabadidejüket, gyerekeknek szabadtéri játékok állnak rendelkezésére. A vendégek jól felszerelt étkezőt vehetnek igénybe, ahol egy egész család, vagy nagyobb baráti társaság is kényelmesen elfér, és lehetőség adódik főzésre. A szálláshoz nagy méretű hűtő, kávé és teafőző, edények, étkészletek is jár, így minden, amit otthonukban is megszoktak itt is használható.

Mosoly apartman Gyula szállás

A Mosoly Apartman Deluxe egy 2016 nyarán átadott elegáns gyönyörűen berendezett szállás félúton a belváros és a várfürdő között. A hely adottságánál fogva, öt perc alatt megközelíthető szinte minden belvárosi étterem, szórakozóhely, szökőkút. A Gyulai Várfürdő szintén egy kényelmes sétával elérhető innen. Az apartman szállás teljesen felszerelt, klimatizált, így a vendégek otthon érezhetik magukat.

 

Lara apartman Gyula szállás

A Lara apartman gyulai szállás egy 2017-ben átadott apartman. Fekvése kiváló, közelben a Gyulai Várfürdő és a belváros is. A szálláshoz zárt parkoló tartozik, távirányítású ajtóval nyitható, minden vendég külön használhatja. Az apartman alkalmas családok részére is. A szálláshely a Várfürdő bejáratától 200m-re található. A sétálóutca és a gyulai szökőkutak 5 perces gyaloglással elérhetőek. A közelben több étterem is található. Szállásfoglalás a galéria után. Hívja közvetlenül a tulajdonost!

Gyulai szállás

Romantika Panzió Gyula szállás

Gyula belvárosában a sétálóutca közvetlen közelségében található egy gyönyörű belső udvarral és különleges hangulattal rendelkező a Romantika Panzió. A panzió közelében szinte minden megtalálható, ami a pihenéshez, felüdüléshez, szórakozáshoz szükséges a vendégeknek. A Gyulai vár, a Várfürdő, Várszínház a gyulai szökőkutak, néhány perces sétával megközelíthetőek,  a Panzió bejárata mellett közvetlenül több étterem, cukrászda is található. A fotókon és a panorámafotókon (3D-s képeken) megtehetőik a szobákat belülről, a szállást kívülről is. A gyulai panzióhoz tartozik egy bár játékteremmel, mely a vendégeink és a helyik körében is kedvelt. A hozzánk érkezők nyugalmát azonban semmiben nem zavarja, a szállások jól el vannak különítve. A szobák mindennel felszereltek, kedves, érdekes, egyedi és egymástól különböző hangulatúra alkottuk azokat. Vannak galériás, 4-5 főt befogadó szobáink és vannak kétszemélyesek is.


 

Várkert apartman Gyula szállás

A várkert apartman -gyulai szállás- ablakai közvetlenül a történelmi hangulatot idéző várkertre nyílnak, melyet egy nagy játszótéren keresztül lehet megközelíteni. A szállás nagyon kedvező fekvése miatt a várfürdő is könnyen elérhető, a nyári főbejárata az apartmantól 100 méterre található. Vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk, az apartmanokhoz szabadtéri kiülő, is tartozik. Legyenek vendégeink, szeretettel várjuk Gyulán egy kényelmes apartmanban.

Gyula szállás

 

Family apartmanház Gyula szállás

A szobák rendkívül tágasak, galériásak, így egy 4-5 fős család is nagyon kényelmesen tud együtt nyaralni. Szobáink televízióval, hűtővel és légkondícionálóval felszereltek (légkondíció használati díja: 1000 ft/éj). Minden szobához saját fürdőszoba és WC tartozik. Szobáink berendezése, igényessége és tisztasága bármely szálloda szobáival felveszi a versenyt. Gyula szállás. Vendégeinket üdvözlő itallal, csokoládéval és szeretettel várjuk.  4 db 4-5 fős szobával rendelkezünk. Family apartmanhotel Gyula.

Cornélia apartman a gyulai vár mellett

Gyula szállás Cornélia apartman a Várkertben. Egy apartmanházban található gyulai szállás, amelyhez zárt parkoló tartozik. Klimatizált apartman, jól felszerelt konyha résszel, szabadtéri főzési lehetőséggel, gyermekeknek kültéri kis játszótérrel. A Gyulai Várfürdő közvetlen szomszédságában található. Ez a szállás közel található a gyulai várhoz és az Almásy kastélyhoz. Tágas udvrához zöld gyepes rész is tartozik. A szállás vendégei az autókat fedett helyen is tarthatják.

Gyula apartman csendes helyen

Szállásunk igen kedvező fekvésének köszönhetően kedvelt pihenőhely a vendégek számára. Vidám, fiatalos, mindennel felszerelt, modern konyhával gyönyörű fürdőszobával, kellemes, hangulatvilágítással ellátott hálószobával rendelkezik. Autóját zárt parkóban helyezheti el, amire az ittléte alatt talán nem is lesz szükség, ugyanis a Gyulai vár és a belváros, a gyulai szökőkutak is egyformán közel található szállásunkhoz.

 

Hunor apartman Gyula szállás

Gyulai szállás. mely tökéletesen alkalmas akár egy családi üdülésre is. Galériás, tágas és korszerű, ahol egy felszerelt minikonyha is a vendégek rendelkezésére áll. A gyula vár és a várfürdő 3 perces sétával elérhető. A közelben éttermek, szórakozóhelyek is találhatóak.
5700 Gyula, Vár u. 13

Tel.: 70/933-63-86
E-mail: hapartman@citromail.hu.

Körös apartman Gyula szállás

Apartmanunk Gyula belvárosának szívében található, ahonnan a legtöbb látnivaló, szórakozóhely, étterem könnyen megközelíthető gyalogosan. A Várfürdő legközelebbi bejárata kb. 15 percnyi séta.
A szállás központi helyen, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el, folyópartra néző ablakokkal és erkéllyel, klímával ellátott és önellátó. Mindkét szobájából erkély nyílik, ezenkívül vendégeink számára WiFi kapcsolat, kábel tv, mosógép használat és vasalási lehetőség is megoldott.
A konyha a nappalival egybenyitott, ahol két szimpla fekhely áll rendelkezésre, továbbá a hálóban egy franciaágy. Igény esetén 1 db pótágy elhelyezésével, összesen 5 fő befogadására alkalmas.
Kisgyermekkel érkező vendégeink számára kérés esetén utazóágyat, illetve etetőszéket tudunk biztosítani. A parkolás ingyenes egy személyautó részére, zárt udvaron található parkolóhelyen.
A lakás nem dohányzó, dohányzásra csak az erkélyeken van lehetőség. Kisállat elhelyezése nem megoldott. Az apartman egész évben nyitva tart. A szállás elfoglalására leghamarabb 12 órától legkésőbb 19 óráig van lehetőség. A szállás elhagyása a távozás napján 10 óráig. SZÉP Kártya elfogadóhely.

 
A szállás elérhetőségei:

Gyula, Bodoky u. 11, 5700
www.korosapartman.hu
(70) 409 3716

Bodza apartman Gyula szállás

A Bodza apartman gyulai szállás egy kívül-belül igen tágas és kényelmes családi ház, mely mindennel fel van szerelve. Nálunk otthon érezheti magát, több gépjárművel is kényelmesen parkolhat. Az apartmanban három teljesen külön álló lakrészt vehetnek igénybe, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik, mely a kor magas követelményeinek megfelelően van berendezve. A tágas nappaliban házimozi rendszert is használhatnak, a vendégek ingyen wifit is igénybe vehetik. A gyulai szállás kertjében bográcsban főzhetnek, a hozzávaló fa be van készítve. A szálláshely konyhája is minden igényt kielégít. Az apartman Gyulán egy csendes helyen található kellemes sétával elérhető a belváros is.

 

Erika Apartmanház Gyula szállás

Az Erika Apartmanház Gyulán 5700 Gyula, Károly Róbert u. 23. alatt található, kellemes környezetben, csendes gyulai utcában, ahonnan könnyen megközelíthető a gyulai vár, a Várfürdő és a belváros egyaránt. Az udvarban parkolhatnak autóikkal a vendégeink, grillezési lehetőség is adott és fedett tágas terasz. Gyula szállás. Az apartman teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A két lakrész mindegyikében külön fürdőszoba van.

 

Varázskő apartman Gyula

A varázskő apartmanházban hat különálló apartman található, mely családok baráti társaságok, részére is kiválóan alkalmas szálláshely. Zárt udvarral rendelkezik, ahol a gépkocsikat biztonságosan tudják tárolni a vendégek. A gyulai várfürdő bejárata 200 m-re található épp úgy, mint a gyulai vár. Az apartmanok klimatizáltak, a szobákban LCD televízió van, és felszerelt minikonyha. A szállás ablakai csendes utcára nyílnak, így nyugodt pihenésben lehet részük.

Gyula szállás

 

Várárok apartman Gyula

A Várárok apartman és a téglavár apartman ugyan abban az ingatlanban található, teljesen külön bejáratú, saját, zárt parkolóval rendelkező szállás. Az apartman udvaráról látszik a gyulai vár. Játszótér, bográcsozási lehetőség is adott az apartman udvarán, ahonnan egy kapun keresztül eljuthat a kedves vendég a várkertbe, és a várfürdő bejáratához. Minden szállásunk klimatizált, jól felszerelt.(Galéria, gömbpanoráma, térkép, elérhetőségek) Gyula szállásVárfürdő panzió Gyula szállás

A panzió a Gyulai Várfürdő bejáratánál található, nagyon közel az Aquapalotához,és a gyulai várhoz. A panzió kedvelt szállás az ideérkezők számára a várfürdő közelsége miatt is. Törekszünk a vendégek gyors, egyedi igényeket is figyelembe vevő kiszolgálására. Számos szobánk között biztosan talál az ön igényeinek megfelelő képnyelmes szálláshelyet. Az autók távirányítású kapuval zárható parkolóban helyezhetőek el, melyre a vendég akár az erkélyről rá is láthat.A szállás több szintes, mint ahogyan az a fotón is látszik. Az apartmanház belső terei tagasak, otthosak, virágokkal díszítettek. A szobákban mindenhol jól működő wi-fi érhető el, higénikus szép környezetben pihenhet.Gyulai várfürdő

Lilien Deluxe apartman Gyula szállás

Négy, egymástól elkülönített 2018-ban teljesen felújított apartmant kínálunk kedves vendégeink számára. A Deluxe kategóriás szállásunk fekvése is igen kedvező, a Gyulai Várfürdő gyalog 3 perc alatt megközelíthető, a szállásunkhoz zárt, sajt belső udvari parkoló tartozik. Konyháink felszereltek, modern, inox főzőedények, étkészletek állnak vendégeink rendelkezésére. Minden szobában LED tv és internet-hozzáférés biztosított. A közelben élelmiszerbolt is található. Szobáinkat hangulatos belső dekorációkkal láttuk el, melyekhez harmonizáló ágynemű garnitúrát is párosítottunk. A szállásaink tágasak, nagy komfort fokozattal rendelkeznek. Egész éven át várjuk Gyulára vendégeinket!

elérhetőségeink:

vargagoza@gmail.com
Most még
06305493492
5700 Gyula, Galamb utca 52.

A Deluxe apartman szállás térképen:
Csendes, nagyon kis forgalmú gyulai kis utca.

Brill apartman Gyula szállás

A szálláshelyünkön két különálló apartman bérelhető. A várfürdőből a hozzánk vezető úton található a csónakázó tó, a Gyulai vár, és közvetlenül az apartman szomszédságában egy nagy, modern gyermekjátszótér. Zárt parkolót biztosítunk a vendégeinknek. A gyulai szállás egész éven át várja vendégeit, két teljes családnak elegendő hellyel rendelkezünk. Gyula szállás a Vár közelében. Galériás apartmanok, tágas nappalival, kényelmesen otthonosan reggelizhet vacsorázhat pihenhet ezen a szálláshelyen.

Maja apartman Gyula

A Várfürdő bejáratától 100 méterre található ez az ízlésesen berendezett, kényelmes, modern apartman. A szállás a várost átszelő Élővíz csatorna partján található éttermek és pakok szomszédságában. A vendégek a gépkocsijukat, távirányítással működő ajtóval zárt parkolóban hagyhatják, melyet szabadaon használhatnak a nap bármely időszakában. A gyönyörű apartman teljes valójában megtekinthető a 3D-s gömpanoráma fotón. Egy szállás, ahol bármerre tekint, kényelmet és eleganciát talá elérhető áron.

Kollégium, vendégszoba-Nicolae Balcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és kollégium

Nicolae Bălcescu Román Gimnázium Általános Iskola és Kollégium
Az iskola szálláskínálatában szépen kollégiumi szobákban és felújított vendégszobákban várják a Gyulára látogató turistákat. A szállás kedvező fekvésének köszönhetően a gyulai vár könnyen elérhető. A szállás nem forgalmas, nyugodt utcában található. Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk!

Trend Deluxe apartman Gyula szállás

GALÉRIA, PANORÁMA, TÉRKÉP Gyula egyik legújabb, 2016-ben épült szálloda minőségű apartmanja egyaránt közel fekszik a várfürdőhöz, és a belvároshoz is. Igényesen kialakított, belső udvarán főzési, bográcsozási lehetőség van, a vendégek a gépjárművüket zárt parkolóban hagyhatják. A szállás teljes kényelmet nyújt minden évszakban, a tulajdonosok a legapróbb részletekre is figyelemmel voltak a szállás kialakításakor. A tágas, esőtől jól védett teraszon fogyaszthatják reggelijüket, amit akár foglaláskor meg is rendelhetnek.

Szamócás apartman Gyula szállás

A szállás 2018-ban felújított és újra bútorozott apartman, mely a várkert tőszomszédságában található. A gyulai szállás a várfürdő közelében található, két külön szobából, fürdőszobából és külön helyiségben található wc-ből áll. Tágas udvara alkalmas gépkocsi parkolásra és főzési, grillezési lehettőség is biztosított a vendégek számára.
A szállás elérhetősége:

5700 Gyula, Mórizc Zsigmond utca 10.
Telefon:30/4735076

Gyula szállás

A szállás fotókon:

Gyula szállás panoráma fotókon:

 

Bíbor apartman Gyula szállás

Bíbor apartman Gyula szállás

Szeretettel várjuk vendégeinket Gyulán, csendes mellékutcában lévő első emeleti apartmanunkban. Szálláshelyünk a gyulai vártól, Várfürdőtől, Almásy – kastélytól,belvárostól pár perc sétára található. Ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak.
Otthonos berendezéssel, jól felszerelt konyhával, klímával , padlófűtéssel 45 m2 en egész évben a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére áll.

Gyulai szállás

Mátyás apartman Gyula

GALÉRIA, VIRTUÁLIS TÚRA, TÉRKÉP. A gyulai Mátyás apartman egy 2014-ben elkészült minden részletében az igen magas minőséget képviselő gyulai szállás. A kétszintes apartman vendégei egymástól jól elkülönített helyen pihenhetnek, az autókat zárt parkolóban hagyhatják akár egész nap. A várfürdő bejárata egy gyönyörű parkon keresztül vezető 100 méteres úton érhető el. Alapfelszereléshez tartozik minden szobában az LCD tv, az egész épületben korlátlan internet használatot biztosítunk. A belsőépítészetileg is tudatosan megtervezett és a legjobb anyagok felhasználásával elkészített gyulai szállásunkban szállodai minőséget biztosítunk, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja számítását.

Csigakert apartman szállás Gyula

A csigakert apartman, egy csendes belvárosi park közvetlen közelében fekszik, 100m-re a gyulai várfürdő bejáratától. Innen könnyen elérhető minden látványosság, nevezetesség. Öt perces sétával megközelíthetőek a szökőkutak, a gyulai vár, a várkert. Az apartman 2016-ban lett teljesen felújítva, melyben szállodai minőséget nyújtunk kedves vendégeinknek. Magas színvonalú kényelmet, minőségi bútorokat, berendezést kínálunk, bízva abban, hogy minden igényüknek megfelel szálláshelyünk. - Gyula szállás - Az apartmanhoz zárt parkoló, wi-fi internet jól felszerelt teljesen új konyhai eszközökkel ellátott főzősarok áll a vendégek rendelkezésére. Gyula szállás

Csillag de luxe apartman Gyula szállás

Teljes kényelmet biztosító gyulai szállás a belvárosban. Igazi kényelem várja ebben a lux minőségű, kiváló apartmanban az egész családot. Három teljesen különálló szoba mindegyikében LED TV található. A vendégek a szépen berendezett apartmanban minden holmijuknak megfelelő helyet találnak, a konyha a kor igényeinek megfelelően magas minőségű eszközökkel, étkészletekkel felszerelt. A gyulai szállás fürdőszobájában hidromasszázs-kád található ahol tusolni is lehet. Az apartman vendégei számára automata mosógép is rendelkezésre áll. A gyulai szállás a belváros közepén található egy csendes udvarban, a sétáló utca mellett.Gyula szállás

 

Villa Harmónia Gyula szállás

A Villa Harmónia egy egyedi stílusban kialakított szállás. Minden szoba bútorzata egyedi kézimunka, kifejeződnek bennük a tulajdonosok szépség iránti rajongása. Gyönyörű harmónia, tisztaság és nyugalom várja ennek a gyulai szállásnak a vendégeit. Nagyon különleges enteriőrrel rendelkezik a szálláshely, ahogy a magas minőség mellé egy igen kedvező ár párosul. Ritka az ilyen részletesen, gazdagon berendezett vendéglátóhely, amelynek minden része különleges odafegyeléssel elkészített. Egy ilyen szállás felejthetetlen emlékekkel teli nyaralást tesz lehetővé a vendégek számára, ahova biztosan vissza fognak vágyni.

 

Ajánlat