gyula fotó

Lásson többet a gyulai hotelekről egy helyen!

Kedves szállás kereső leendő gyulai vendég! Örömünkre szolgál, hogy oldalunkat választotta Gyula városába érkezés előtt, hogy kiváló helyi Hotel kínálatból tájékozódjon.

Szeretnénk többet nyújtani:

Ezen az oldalon egy olyan Hotel kínálattal találkozhat, amely segítségével már itt döntést tud hozni, legalábbis nagyban megkönnyítjük a választást, hogy melyik szállodában találhat Önnek megfelelő pihenő helyet.

Az itt jelenlévő hotelek bemutatása:

Minden szállás kínáló hotelről készítünk legalább két 360°-os interaktív gömbpanoráma képet a legjellemzőbb szobáról és egy tusolóról (fürdőszoba, vizesblokk), egy rövid 2-3 perces videót feltöltve a Gyulaváros.hu youtube csatornájára, és egy hozzá tartozó galériát. Szerepeltetjük a szállások elérhetőségeit, így azonnal kontaktusba léphet recepcióval. A wellness szolgáltatást szállodánként természetesen szerepeltetjük, azaz nem szorítkozunk kimondottan a szobák bemutatására, sőt a vendégek érdekében és a kínálat teljessége érdekében azt is bemutatjuk.

Virtuális túra a hotelben:

Hogy mégnagyobb valóság élménye legyen és szinte más kérdés már ne is merüljön fel foglaláskor, csak annyi: van-e szabad hely, ezért -igény szerint- készítünk virtuális túrát a hoteleknek, így Ön akár már az utcáról besétálhat, beszállhat a liftbe, beléphet egy szobába és a helyszínen érezve magát forgathatja a fotót a tér bármely irányába, pl. Corso Hotel Gyula.

Gyula város

E két fenti szó, jelentse Önöknek azt a helyet, ahol a város mint környezet,  ahol az itt lakók, ahol a vendéglátó helyek, éttermek, szálláshelyek tulajdonosai azon fáradoznak, hogy Önök jól érezzék magukat. Szertnénk, ha az élmény már itt, ezen az oldalon megkezdődne, szertnénk, ha a böngésző alblakát becsukva egy új nyílna, de az már Gyula városról a gondolataikban.

Köszönjük, hogy Gyulát választotta!

Gyula hotel

Elizabeth hotel

Az Elizabeth Hotel Gyula legismertebb történelmi emlékhelye szomszédságában találhati, a Gyulai vár mellett. Az épülete műemlékvédelem alatt áll az elegáns külcsíny gyönyörű, modern belsőt takar. Nagy, tágas wellness részleggel rendelkezik, ahol aromakabin, finn szauna, infrakabin, jakuzzi és több medence várja a vendégeket.


Corvin Hotel Gyula

***Corvin Hotel & Wellness Apartmanok

Hotel a belvárosban. Ha két szóval kellenne említeni, talán az elhelyezkedésére nézve e két szó adna legjellemzőbb utalást a Gyula város egyik kis utcájában közvetlenül a belvárosban található hotelről. Gyula nem csupán a várról és a kolbászról híres, hanem rengeteg izgalmas programjáról is, melyekkel az idelátogatókat várják, hogy egy kis csemegét kapjanak a város, ízeiből, arcaiból, hangulatából.

Hotel Hőforrás Gyula

Gyula zöldövezetében fekszik a háromcsillagos Hotel Hőforrás. Kényelmes szobáival, csendes, parkosított környezetben várja vendégeit. A hotel többféle szobatípussal, apartmannal rendelkezik.  A szabadban borgrácsozási lehetőség áll az üdülők rendelkezésére. A szálloda gyógyászati részleggel is rendelkezik: gyógymasszázs, szénsavfürdő, magnetoterápia     tangentor, elektroterápia, iszapkezelés, ultrahang kezelés, négyrekeszes galván. A Gyulai Várfürdő rövid sétával érhető el.

Wellness Hotel Gyula

Megnyílt Gyulán a Wellness Hotel Gyula. Szeretettel várják a pihenni, felüdülni vágyókat a rendkívül jó felvésű, szép környezetben lévő négycsillagos hotelben. Tekintse meg az alább galériát, melyet folyamatosan bővítünk. A szállodában konferenciaterem, Körös Garden étterem, gyermekjátszó is helyet kapott. A hotel közel fekszik a belvároshoz, a Gyulai várhoz.
 
 

Aqua hotel

Az élővíz csatorna partján található a háromcsillagos hotel, mely közvetlenül a strand egyik bejáratánál fekszik. A hotel jó elhelyezkedésének köszönhetően a vendégeknek nyáron szinte csak néhány lépést kell tenniük és már a Gyulai Várfürdő bejáratánál állnak.

 

 

Corso Hotel Gyula

A hotel a város szívében található, közvetlenül a gyulai Polgármesteri Hivatal gyönyörű műemlék épülete mellett, a Petőfi tér szomszédságában. A négycsillagos hotel három szinttel, 22 szobával, wellnessel, egyedileg tervezett belsőépítészeti szempontól nagy választékot és gazdag színvilágot nyújtó gyulai szálláslehetőség.

 

Ajánlat