gyula fotó

Tesztelt hasznos oldalak kirándulóknak, túrázóknak

Az alábbi ajánlatok azért vannak jelen, mert kipróbált, korrekt helyeknek, vállalkozásoknak, túraszervezőknek, webáruházaknak, bizonyultak. Ami az olvasó számára bár furcsa, de mégis fontos érv lehet mellettük, (még mielőtt részletekbe bonyolódnék): az itt jelenlévőket nem azért mutatom be, mert kérték vagy fizettek érte, hanem azért mert nagyon pozitív tapasztalatot szereztem, szereztünk a velük való kapcsolatok alkalmával. Erről bővebben az ajánlóban alább.

Ajánlok egy túra és kirándulás szervező csapatot

azoknak, akik szeretnének szervezett utakon részt venni az év bármely szakában. Bár én még nem csatlakoztam egy útjukhoz sem, azonban ismeretségi körömben próbálták már és nagyon jó tapasztalatokkal, élményekkel tértek haza. A www.rolitura.hu-t kellő mélységben átböngésztem, telefonon is beszéltem korábban a szervezők egyikével (talán a Rolival, akiről a nevét kapta oldal) és ez alapján jó szívvel ajánlom mindenkinek. A lehető legrészletesebben tájékoztatják a leendő túratársakat, a túravezetőkről fényképes bemutatkozó menüt találtam, pontos, naponkénti bontásban, fotókkal és térképpel mutatják be a célpontokat. Az oldaluk jól használható, naptár szerinti keresés is van benne. A felső menüből nem érhető el minden, azonban érdemes a láblécet is elolvasni, ahol pl. megismerhetitek röviden leírt történetüket itt(link), vagy azt hogy miért érdemes őket választani túrázáshoz itt(link)

Egy márkanév, mely mögött kiváló magyarországi képviselet rejlik : GARMIN

Kiránduláshoz, tűrázáshoz -főleg ha az ember kalandozó típus- nagyon jó útitárs és segítség lehet egy navigációs készülék. Sokat olvasgattam a témában, adott esetben telefonáltam,  e-mail írtam forgalmazóknak. Ajánlom az alábbi oldalt a következők miatt, melyet bárki megtapasztalhat, ha mellettük dönt.
1.) Az oldal nagyon részletes, szépen felépített, jól tematizált, használható, minden a helyén
2.) A telefont mindig felveszik, türelmesen segítenek.
3.) A kollégáik felkészültek, eddig még nem sikerült olyat kérdeznem, melyre ne tudtak volna válaszolni. Ha fejtörést okoztam esetleg egyedi problémámmal, akkor is komoly törekvést tapasztaltam a probléma megoldásának irányába.
4.) Minden e-mailre válaszolnak és valóban segítenek.

Túráinkon a tőlük vásárolt GARMIN készülékek is segítenek a célba jutásban és az élmények, teljesítmények utólagos értékelésben. www.garmin.huAjánlat