gyula fotó

Pályázati felhívás Gyula város 2011

Gyula Város Önkormányzatának Oktatási és Kulturális Bizottsága, valamint Gazdasági Erőforrások Bizottsága a költségvetési rendeletben erre meghatározandó összeg terhére pályázatot hirdet a Gyulán 2011-ben megvalósuló jelentősebb kulturális és turisztikai célú rendezvények támogatására.
FOTÓPÁLYÁZATTAL FRISSÍTVE!
Fotó

1.) Pályázat kulturális és turisztikai célú rendezvények támogatására:


Gyulán 2011-ben megvalósuló turisztikai vonzerővel bíró rendezvények, hagyományőrző programok, kulturális események színvonalas megrendezése, továbbá a vendégforgalom főszezonon kívüli növelése. A támogatás forrása a Gyulán beszedett idegenforgalmi adó.

A pályázat szövege innen letölthető.


2.) fotópályázat gyulaiaknak:

Gyula Üdvözlete - fotópályázat

Gyula városa idén ünnepli Ditzingennel kötött partnervárosi kapcsolatának húsz éves évfordulóját. A jubileumi rendezvényt május 14-én Ditzingenben rendezik. Az évforduló kapcsán városunk egy nagyméretű (1,4 m x 4 m) fotót szeretne ajándékozni, melyet a ditzingeni rendezvénycsarnokban helyeznek majd el.Gyula városa fotópályázatot hirdet „Gyula üdvözlete” címmel

Pályázati feltételek: az alkotás készítője Gyula városában lakó polgár kell, hogy legyen, hivatásos és amatőr fotósok egyaránt pályázhatnak. A kép szerzőjével szemben más személynek semmilyen követelése nem lehet.

A kép paraméterei: jó minőségű, nagyítható, legalább 300 dpi felbontású, TIFF vagy JPG állományú színes vagy fekete fehér felvétel. A nagyítást a város önkormányzata végzi fotó vászonra. A kép lehet akár panorámafelvétel, vagy több képből összeállított kompozíció is.

A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek Gyulát mutatják be, különleges hangulatúak, egyediek és kifejezik a város lakóinak üdvözletét. Egy pályázó maximum 3 db alkotással pályázhat. Nevezési díj nincs.

Az alkotást a megadott paramétereknek megfelelően, digitális formában cd lemezen és papír alapon (20x57 cm) is be kell nyújtani az alábbi címre:

Morár Ildikó
Gyula Város Polgármesteri Hivatala
Oktatási és Kulturális Osztály
5700 Gyula, Petőfi tér 3.


A képhez mellékelni kell:

Szerző nevét, a kép címét, a szerző elérhetőségeit, illetve egy rövid leírást a műről.

A borítékra írják rá: ”Gyula üdvözlete” fotópályázat

A pályázat beadási határideje: 2011. április 30.

A beküldött képek közül a gyulát képviselő nyertes műalkotást 3 tagú szakmai zsűri választja ki.

A nyertes pályázó kiutazhat Ditzingenbe Gyula város vendégeként a 20 éves évfordulóra szervezett programra, és a képet személyesen adhatja át Ditzingen város polgármesterének.

(A beérkező pályaművek – függetlenül attól, hogy nyertes műalkotásról van-e szó – Gyula Város Önkormányzatának tulajdonát képezik, a szerző nevének feltüntetése mellett az önkormányzat azokat a jövőben szabadon felhasználhatja akár reklámcélra is, külön szerzői jogdíj nélkül.)


3.) Erkel tábla ötletpályázat:

Gyula Város Önkormányzatának
ÖTLETPÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

 Az elmúlt évben ünnepeltük városunk kiemelkedő szülöttje, Erkel Ferenc születésének kétszázadik évfordulóját. Bár a bicentenárium 2010 évhez kötődött, az emlékállítás azonban nem zárult le. Ez év májusában avathatjuk a kívül –belül teljesen megújult Erkel Házat, amely egyben nemzeti kegyhely is. Követve más települések példáját, szeretnénk a városba bejövő utak mentén hírül adni a hozzánk érkezőknek, hogy városunk híres szülöttje Erkel Ferenc illetőleg, hogy Gyula Erkel városa.
Ennek megjelenítését egyedivé, a szokványostól eltérővé kívánjuk tenni, s mely megvalósítására Gyula Város Önkormányzata jeligés ötletpályázatot hirdet meg.
Hogyan örökítsük meg a bejövő utak mentén, hogy Erkel Ferenc Gyula város híres szülöttje?
Az ötletek lehetnek rajzok, skiccek, fényképek, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy az ötletgazda milyen módon szeretne Erkelnek emléket állítani.

A pályázatok benyújtásának általános szabályai:
Azt az ötletet (vagy ötleteket) amelyeket
 az értékelő bizottság megvalósításra érdemesnek minősít, díjazásban részesíti:


I. hely: 50.000,- Ft
II. hely: 30.000,- Ft
III. hely: 20.000,- Ft


Egy pályázó egyszerre több anyaggal is pályázhat. Az ötletről a leírás mellé egy A/4-es lapon rajzot, skiccet vagy fényképet is kérünk csatolni. A leírást és a rajzot tartalmazó borítékon kérjük a jeligét feltüntetni. Külön borítékban kérjük megküldeni a jeligés pályázó adatait (név, elérhetőség).
 Mindkét borítékot április 15-ig, ajánlott küldeményként kell postára adni, vagy személyesen benyújtani (cím: Gyula Város Önkormányzata, 5700 Gyula, Petőfi tér 3, Sinai-Hajnal Edit).
A borítékra kérjük ráírni: „Ötletpályázat – Gyula város híres szülöttje Erkel Ferenc”.

A beadott pályázatokat a kiíró nem szolgáltatja vissza.
A pályázati döntés eredményéről várható értesítés időpontja: 2011. április 22.
Az Önkormányzat a döntést indoklás nélkül, írásban közli a pályázókkal. A nyertes pályázatok ötleteinek felhasználásával készítjük el a város bejövő útjai mellett az „Erkel Ferenc Gyula város híres szülöttje” üdvözlő táblát, vagy egyéb alkotást. Az ötlet(ek) felhasználásának részletes feltételei szerződés keretében kerülnek meghatározásra a szerződés együttes aláírásával.

 

 Kattintson egy fotóra a galléria megnyitásához! A billentyűzet jobb és balra nyilaival is lapozható!

Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok
Gyula programok Gyula programok Gyula programok

Ajánlat