gyula fotó

Gyulai Várfürdő - Fiatalos helyi menedzsment, új lendület 2011.02.15.

Fiatalos helyi menedzsment – új lendület
"A fürdő menedzsmentjét helyi szakemberek alkotják. A szakértelem mellett a csapattal szembeni elvárás a vendégbarát és biztonságos üzemeltetés, a szigorú, de igazságos vezetői irányítás, a kreatív szemlélet és a maximális lojalitás." Hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit 2011. február 15.-én tartott a Gyulai Várfürdő vezetősége.

A Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezetői feladataival a Kft. taggyűlése 2011. január 27-én Boros László Attilát bízta meg. A fürdő új vezetésének célja, hogy a lehető legtöbb feladatot helyben, helyi szakemberekkel oldja meg, a fürdőt felkészítse az előtte álló fejlesztésekre, átlátható gazdálkodású önkormányzati cégként működjön, Gyula város és Békés megye legfontosabb turisztikai attrakciójához méltó, kiszámítható partner legyen a turisztikai piacon.

sajtótájékoztató sajtótájékoztató sajtótájékoztató
sajtótájékoztató sajtótájékoztató sajtótájékoztató
sajtótájékoztató sajtótájékoztató sajtótájékoztató
sajtótájékoztató sajtótájékoztató sajtótájékoztató
sajtótájékoztató

 

Új árpolitika, racionális nyitva tartás

A Gyulai Várfürdő jegyárai 2011. március 1-től korrekción esnek át. A napijegyek és a bérletek árában csökkenés történik, illetve számos új elemmel bővül a belépőjegyek árrendszere. A legfontosabbak:
az eddigi 3 éves kor helyett 6 éves korig ingyenes lesz a belépés a gyerekeknek
szállodai jegyek (eddigi 10%-os kedvezménye helyett) egy sávos kedvezményrendszerben lesznek megvásárolhatóak, mert a cél, hogy Gyulán a szállodák alapszolgáltatásként lehetőleg minden szobaárba belefoglalják a fürdőjegyet. Mostantól a szállodák diákoknak és a nyugdíjasoknak külön szállodai jegyet vásárolhatnak.
új jegytípusként bevezetésre kerül a napi kétszeri belépésre szóló belépőjegy, mert a cél az, hogy a városi nagyrendezvényeken részt tudjanak venni a vendégek, majd vissza tudjanak térni a fürdőbe.
a TB-támogatott gyógyászati kezelések térítési díjai differenciáltan csökkennek, emellett menniységi kedvezményes akciók is indulnak. A Békés megyei vendégek az önerőből 20 % kapnak.
A fürdő nyitvatartását ésszerűsíteni kell. A nyári szezonon kívüli időszakban 9.00 órától 19.00 óráig működik a fürdő,  nyáron viszont 20.00 óráig várja a vendégeket.

 

Fejlesztések – kis lépések, jelentősen bővülő szolgáltatások


A családi élményfürdő fejlesztése továbbra is az elsőszámú prioritása a Gyulai Várfürdőnek. Annak 2012. évi megvalósulásáig is viszont kisebb fejlesztések fognak történni.

Piaci nyitás a gyógyászaton – új szolgáltatások

A Várfürdő évtizedek elszalasztott lehetőségét használja ki 2011. március 1-től. Exkluzív környezetben számos új szolgáltatással várja a felfrissülésre, kényeztetésre vágyókat. 40 féle új masszázs és számos mozgásterápiás foglalkozás szerepel majd a kínálatban, melyeket különböző csomagokban is meg lehet vásárolni.
A szállodák és utazásközvetítők felé egy jutalékos rendszerben 7 különböző gyógyászati csomagot ajánl ki a fürdő, ezzel is partnerül hívva a turizmus valamennyi szereplőjét.

Dohányzó vagy gyermekkuckó? Ez nem lehet kérdés …

A Lovarda és a kupolás wellness közötti „favázas” üzemi épületben ma gyakorlatilag alig van funkció. Ebben található a fürdő kijelölt dohányzóhelyisége, amelyet 2011. március 12-ig átalakítunk egy gyermekkuckóvá. A „kuckót” kreatív és fejlesztő játékokkal szereljük fel, falait a természet és a magyar mesevilág motívumaival díszítjük. Kialakítunk benne egy „szundi sarkot”, ahol a ebéd után csendben pihenhetnek a legkisebbek. A Gyermekkuckó nyáron szakképzett felügyelettel gyermekmegőrzőként is működik majd.

Castello Wellness és Szaunapark – akár az utcáról is közvetlenül elérhető

A Castello Szaunapark látogatottságát növelni szeretnénk, ezért egybenyitjuk azt a kupolás wellness-szel. Az új önálló fürdőegység a wellness átjáró alatt kialakítandó új bejáraton keresztül önállón is elérhető lesz. A Nyári főbejárat a „gödörben” megszűnik, hátrébb kerül a wellness átjáró alá, így a jelenlegi nyári bejárat mögötti különleges parkrészletet megnyitjuk a közforgalom előtt, teret adva ezzel a nyáresti korzózásnak, igényes zenének, kulturális és szórakoztató programoknak. A „gödör” lépcsőihez rámpát építünk, hogy az új közösségi tér és a fürdő új nyári bejárata babakocsival, kerekesszékkel is megközelíthető legyen.

Ajánlat