gyula szállás

Gyula sajtóanyagok

A fotók felhasználásáról:

Ezen az oldalon olyan fotókat közlünk, melyek sajtó számára átvehetőek. Az itt megjelenő képek mennyiségi korlátozással,illusztrációnak forrásmegjelöléssel átvehetők. A képek szerkesztéséhez, módosításához, retusálásához, nyomtatott és reklámanyagokban való megjelenéséhez csak előzetes egyeztetés után, közös megállapodás alapján járulunk hozzá.  A képek átméretezhetőek, forrásként a www.gyulavaros.hu domain nevet kell feltűntetni. 
 

Továbbiak:

  • A képeken szereplő személyekről korrekt, nem sértő felvételeket készítünk, ígyekszünk bemutatni az esemény, események hangulatát helyszínét, légkörét.
  • Kérjük, a megjelenésről  e-mailben küldjön értesítést, a megjelenés helyét (konkrét URL, ahova a képek felkerülnek) leírva.  gyula[kukac]gyulavaros.hu
  • A fotók használatáról küldött e-mail értesítés nem vonja maga után az egyetemleges használatot, azaz ha új híranyagban kívánják használni, új értesítést kérünk, mindazonáltal fenntartjuk a jogot az újrahasználati engedély megadásától való elállásra.
  • A fotóknál, vagy a cikkben, vagy a cikk után (szabadon választható bármelyik) a linket nem passzív, hanem aktív módon kérjük megjeleníteni, azaz: nem www.gyulavaros.hu, hanem www.gyulavaros.hu 'rákattintható' módon. (ez alól kivételt tehetünk)
  • Aki az oldalról (konkrétan a sajtóanyagok menüpont alól) anyagot vesz át, kötelezőnek tartja magára nézve és elfogadja a fent leírtakat.
  • Nem kérünk és nem várunk el feltűnő, kihívó forrásmegjelölést.

 

sajtó gyula 2012

2012. március 26. nádastűz Gyulán az Erkel tónál

Eddig ismeretlen okokból kigyulladt Gyulán az Erkel tó és a Nagyrománvárosi Ortodox temető közötti nádas az esti órákban. A tűz rendkívül gyorsan terjedt, mivel egész nap erős szél fújt. A télvégi nádirtásnak köszönhetően nem tarjedt át a tó többi területére.

 

2012. március 15. Gyula város

Fotógaléria a gyulai ünnepségekről és a Polgármesteri hivatalban megtartott díjátadó ünnepségről. "A gyulai közéletben folytatott értékmentő tevékenységéért Kiváló Polgár kitüntető címet kapott Erdész Ádám, a Békés Megyei Levéltár igazgatója. Gyula Város Önkormányzatának Képviselő-testülete posztumusz Kiváló Polgár kitüntető címet adományozott Szegedi Józsefnek az 1943-as Don-kanyari ütközetnél tanúsított hősies tetteiért és egykori gyulai iskolatársa, Kaufmann Rezső megmentéséért.

Tablók könyve Gyula - Erkel Ferenc Gimnázium

2012. március 09.-én Szűcs Levente és Molnár László sajtótájékoztató keretén belül mutatta  be a megyénkben első ízben elkészülő tablók könyvét, melyet az Erkel Gimnázium készíttet a kiadó-ötletgazdával. Magyarországon a tablók könyve kiadvány 50. alkalommal jelenik meg, mely előre láthatólag 2012 májusától lesz megvásárolható.

 

Ajánlat