gyula fotó

Corvin Hotel Gyula

***Corvin Hotel & Wellness Apartmanok

Hotel a belvárosban. Ha két szóval kellenne említeni, talán az elhelyezkedésére nézve e két szó adna legjellemzőbb utalást a Gyula város egyik kis utcájában közvetlenül a belvárosban található hotelről. Gyula nem csupán a várról és a kolbászról híres, hanem rengeteg izgalmas programjáról is, melyekkel az idelátogatókat várják, hogy egy kis csemegét kapjanak a város, ízeiből, arcaiból, hangulatából.

A hét minden napján más-más tematikus sétákat tartanak az idelátógatóknak, ahol megismerkedhetnek a gyulai kolbász készítésétől a pálinkafőzés tudományán át a közösségi kapálás okozta élményekig. Egyszerűen felsorolni is sok, mi mindent lehet itt csinálni!


Corvin Hotel*** & Apartmanok a virágokkal és szökőkutakkal színesített sétáló utca mellett a történelmi hangulatú város központjában helyezkedi el. Minden lakóhelyiség satelit televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt. A legkisebb szobák is közel 30 m² nagyságúak, külön WC és fürdőszoba, kis társalgó és háló található bennük. A szobák jelentős része légkondicionált. Az udvarban zárt parkoló található. A Corvin Hotel*** a méltán híres gyógyfürdőtől 10 percre, a város legszebb részén átvezető kényelmes sétára fekszik.  A képen látható  2 superior szobánkon kívűl  22 db nagyméretű, kényelmes standard szobával, egy VIP lakosztállyal áll a vendégei rendelkezésére. A szállodán belül helyezkedik el 5 apartmanunk,  3 pedig –a  belvárosi corso közelében, néhány perc sétára a gyulai hotelünktől - , egy  romantikus, szép század eleji kertes családi házban található.

Ínyenc klimatizált éttermünk mind a szállóvendégeknek mind a Gyulára látogató vendégeknek egész évben nyitva áll. Nyáron a kerthelységünkben napi ajánlatokkal és lágy jazz zenével várja a hozzánk betérőket.
Borpatikánk Magyarország és Erdély széles borválasztékát kínálja, melyet gyakran borkóstolók formájában is megízlelhetnek a szállásukat itt töltő kedves vendégek.
Szálloda szolgáltatásai közé tartozik, hogy Egészségpénztár és üdülési csekk elfogadóhely vagyunk.
Népszerű gyulai programok és fesztiválok mellett, szállodánkban is számos programmal várjuk vendégeinket. Többek között: Wellness, Romantikus, Szerelmes, Nyugdíjas, Last minute és az aktuális programokhoz kínálunk kedvező csomag ill. szállásajánlatot.

 

Új panorámák készültek a Corvin Hotelben

 


Virtuális túra a hotel egyik szobájáról. Betöltődés után a kezelőszervekkel irányíthaja.
A szobából beléphet a tusolóba is!

 


 Galéria a hotelről. Lapozás: billentyűzet jobb nyíl, vagy a képek alatti ikonokkal.

alt alt alt
alt alt alt
alt alt alt

 Nagyobb térképre váltás

A hszállodal elérhetőségei:
Tel:36 66 362 044, 36 66 362 218
Tel:36 66 361 846, Fax:66 /362 158

www.corvin-hotel.hu
corvinhotel@t-online.hu

Ajánlat