gyula fotó

Filmzenék sztárvendégekkel Gyula-Békéscsaba között a reptér hangárjában 2011

Nagyszabású "könnyed-komoly" koncert sztárvendégekkel a Békés Megyei Szimfónikus zenakarral. Aki tavaly ott volt, idén sem maradhatott le! 2011 július 3. Filmzenék sztárvendégekkel A Békés Airport hangárjában koncertezett a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar. Mindig jeles eseménye a nyári programoknak a Príma-díjas Békés Megyei Szimfonikus Zenekar szereplése, melyben gyulai zenészek is játszanak.

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő művészeti együttes ezúttal sem hagyta cserben a zenerajongókat, hiszen a Békés-tarhosi Zenei Napok rendezvénysorozat zárásaként július 3-án este 8 órától a Békés Airport nagyhangárjában örvendeztette meg közönségét népszerű filmzenéket újragondoló koncertjével. Az izgalmas előadást sztárvendégek, Szekeres Adrien, Csonka András és Varga Feri közreműködése tette teljessé.

Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Varga Feri
Varga Feri Varga Feri Békés megye zene
Békés megye zene Békés megye zene Békés megye zene
Somogyi-Tóth Dánie

További képek, anyagok a 2010-es hangárban megtartott nagykoncertről itt.


Somogyi-Tóth Dániel karnagy és zenésztársai a nyári alkalomhoz illő, zömében közönségdarabokat játszanak majd, így egyebek között a Csillagok háborúja, a Karib-tenger kalózai és a Volt egyszer egy vadnyugat sikermozik betétdalai is felcsendülnek a hangárban. A repertoárról Somogyi-Tóth Dániel elmondta: szándékosan olyan darabokat választottak, amelyek könnyed, nyáresti szórakozást ígérnek, és egyáltalán nem csak a komolyzene szerelmeseinek. A népszerű filmzenék előadásának felkészüléséről szólva pedig jelezte, szemben a komolyzenei darabokkal, a mostani produkció a klasszikus amerikai filmzeneszerzés iskolájára épül, melynek tolmácsolása nagy kihívás a zenekar tagjai számára.

A különleges program mindemellett további meglepetést is ígér a zenebarátoknak, hiszen a szerencsésebbek éjszakai sétarepülésen vehetnek részt. Zene, szárnyalás, szórakozás vár tehát mindazokra, akik július 3-án kilátogatnak a Békéscsaba és Gyula közötti repülőtérre.

Legyen Ön is részese az élménynek! Jegyek válthatók a Békés Megyei Jókai Színház jegyirodájában, a Gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban, a megyei Tourinform-irodákban, valamint a www.jokaiszinhaz.hu weboldalon. Ne késlekedjen! Megéri!

A rendezvény idején a Körös Volán különjáratokat indít a helyszínre, melyek a koncert után is megvárják a nézőket. 

Ajánlat