Gyulai kézművesek, alkotók

Ficzere Ferencné tűzzomànckészítő nyugdíjas

Tizen ève kezdtem tűzzomàncozni a művelődèsi hàz szakkörèn. Èkszereket öt-hat ève  készítek vörösrèz alapra tűzzomànc technikával, valamint művèszüvegből fusing technikával. Alkotàsaim soràn e kèt technikát kombinàlom is, amelynek eredményeként, valamint a kemence 800-850 fokos tüzènek hatàsàra egyedi, különleges èkszerek keletkeznek. Megtalàlható vagyok Gyulàn, nyàron a kèzműves vàsàrudvarban ,valamint Tűzcica -kènt  a meskàn.  (tűzcica.meska.hu)

FACEBOOK

 


Ütő Edit képzőművész

Kézműves termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozom.
Az ArtEko márka létrehozásával saját grafikáimmal, egyedi módon díszítem a kisebb használati tárgyakat, melyek nem csak a mindennapokban használhatók, hanem ajándékként, souvenirként is értéket képviselnek.
Vállalkozásom küldetése: „Minőség, szépség, művészet a mindennapokban.”
telefonszám: 20/249-3543

FACEBOOK

www.arteko.org


Faragó Ágota fazekas

Faragó Ágota 1990 óta készít korongozással egyedi kerámiákat. Az ünnepek alkalmából megnyitotta a műhelyénél vásárlási lehetőséget kínáló termékeinek kiállítását. A gyönyörű kézműves ajándéktárgyak megvásárolhatók az alábbi időpontokban:
csütörtökön és pénteken 9- 17 óráig,
szombaton 9-14 óráig

Cím: 5700 Gyula, Bocskai utca 4

FACEBOOK

www.faragokeramia.hu


Lévai Ildikó a Viharsarki Lekvárium „főzőmestere”

A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök és kisfiunk cukorbetegsége kapcsán a diabetikus készítmények is.
Törekvésünk a harmonikus ízvilág, a természetesség, ám legfontosabb, hogy egészséges termékeket kínáljunk az érdeklődőknek. Vásárlás telefonos egyeztetés után lehetséges.
Telefonszám: 30/415 37 66

FACEBOOK

www.viharsarkilekvarium.hu


A V E - Kézműves Mézeskalács Műhely

Egy kedves kikapcsolódás a mézeskalács sütés és díszítés, melyek szívvel és lélekkel készülnek hagyományos módszerrel, hagyományos recept szerint, gyakran feltünő népi motívumokkal. A mézeskalács egy olyan ajándék, ami szinte minden ünnepre, alkalomra adható, lehet vendégajándék esküvőre, születésnapra, ballagásra, karácsonyra. Az ajándéktárgyak megrendelésre készülnek, akár egyedi elképzelés alapján.

Telefonszám: +3630/499-42-60
 

FACEBOOK

 


Chiligeddon

2008 óta foglalkozunk chili termesztésével, amiket 2013 óta feldolgozott formában is árusítunk.
Az ismert fajtákon kívül ritka, új és vad fajtákkal is kísérletezünk minden évben limitált tőszámmal. Friss és feldolgozott paprika az enyhén csípőstől az extrém erősig. Közismert és ritka fajták, újdonságok.

www.chiligeddon.hu
Elérhetőség
Cím: 5700, Gyula, Tiborc u. 34
Telefon: +36 (30) 5578 418
FACEBOOK


Balogh Ferencné mézeskalács és népviselet készítő

Megrendelésre nagyon szívesen készítek egyéni elképzelés alapján is, esküvőre, rendezvényre, bármely alkalomra mézest.
Viseletet rendelés alapján. Termékeim átvehetők Gyulán, előre egyeztetett időpontban.

Kártyás fizetési lehetőség is!
Elérhetőség: +36/70 2862307
Facebook
Email: baloghneteri56@gmail.com

 


Ács Pálné teológus, író

Célom a hit életben tartása, irásaimmal, könyveimmel ebben szeretnék segíteni. A Vajas könyv a bizonyságtevő életmódról szól, sok gyakorlati útmutatóval. A Tahiti pedig Pál apostol egyik levelének a tanulmányázásában segít, egyszerűen alkalmazható módszertani ötletekkel.  Vásárlás a weboldalon keresztül és telefonos egyeztetést követően is lehetséges.


Telefonszám: 20/8862083
www.eletben-tart.hu

Facebook: Életben tart


 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom