gyula fotó

Hiperkarma lemezbemutató koncert Gyulán a Kultúr Cafe 48-ban

2019. március 8-án a gyulai Vigadóban lépett színpadra immáron második alkalommal a Hiperkarma együttes, melynek dalszerzője, énekese, zenekarvezetője a Gyuláról elszármazott Bérczesi Róbert, aki nemrégiben vehette át „Az év könnyűzenei szövegírója” díjat a napsütötte rész című dal szövegéért.


Hamarosan megjelenik Kiss László könyve Bérczesi Róbertől, melyet városunkban 2019. április 29-én mutatnak be a Várszínház Kamaratermében. Az életrajzi könyv a kábítószerrel és a fejében folyton duruzsoló hangokkal vívott gyötrelmes küzdelemről szól, miközben betekintést nyerhetünk egy elképesztően tehetséges művészember világába: hogyan születik a Zene.
A könyv címe: Én meg az Ének

Részlet a könyvből:
"A név eredete egyébként egy réges-régi elméletemben, az Én meg az Ének-elméletben gyökerezik, ami nagyjából annyiból áll, hogy minden ember a másik ember fejében levő Én-jével beszélget, ami azt jelenti, hogy amikor én megszólalok, akkor valójában te beszélsz, az én fejemben levő Én-ed, aki pont olyan, mint amilyennek én képzellek téged, és amikor te szólalsz meg, akkor meg én beszélek, vagyis a te fejedben levő Én-em, így lehet az, hogy tulajdonképpen mindannyian magunkban beszélünk, tehát mindannyian egyedül vagyunk, és ha már így alakult, akkor miért ne lehetnénk együtt egyedül."
 

Ajánlat