gyula fotó

Gyula város egy igazán jó hely

Kutyabarát Gyula város

Ma beugrottam a gyulai Tourinform irodába egy villámlátogatásra. Eléggé elfoglalt vagyok, de úgy érzem kézben (tappancsban) tudom tartani a dolgaimat. Bár avatnom, megtekintenem, sajtót tájékoztatnom nem kellett az utóbbi időben, így is van mit csináljak.
Gyula egy gyönyörű és (higgyétek el, tudom mit beszélek) kutyabarát hely. Imádok pl. a várkertben, a kastélynál sétálni, de gyakran keresem fel a várost körülölelő erdőket, mezőket, folyókat, gátakat.
Szokták mondani: nagykanállal eszem... Na jó, igaz, ami igaz nem vágyódom máshová, a kanál méretét meg most hagyjuk! Mondjuk úgy: élek a lehetőségeimmel. Alig tudok jobbat elképzelni, mint megcsörrenteni az avart egy erdő ösvényén, hétvégente kalandozni a Mályvádi erdőben vagy Pósteleken, de szívesen csobbanok egyet a nyári melegben a várost átszelő Kis-Körösben, alkalmasint még fára is mászok.
Gyula szuper hely. Karnyújtásnyira minden, amire egy kiskutyának szüksége lehet.
A Tourinform irodában tájékoztattak, hogy a városban kutyás, kutyabarát szálláshelyek is találhatóak. Strandolási lehetőségem is akad, de csak szabad vizekben. Ha-ha-ha! Csak... Pont jó! Nehogy elfelejtsem! Vízibiciklizni is szoktam Szanazugban.
A Tourinform dolgozói nagyon barátságosan és kedvesen válaszoltak kérdéseimre, rendben találtam náluk mindent. Ajánlom a helyet a Gyulára látogató vendégeknek, ahol számtalan, a szabadidejük eltöltését segítő kiadvány, térkép, programajánló között válogathatnak.

Üdv Gyuláról!

Wanda


Wanda világa facebook

 

Ajánlat