Panorámafotók extrém nézőpontokból a megáradt Körösök hídjai alól

 Komor, borongós, esős, rossz hangulatú napok, hetek, és már lassan azt mondhatjuk, hogy hónapok állnak mögöttünk. Az embernek nincs kedve ilyenkor kimozdulni, mégis vannak akik ezt az időszakot is talán még nagyobb munkával töltik, mint előtte.

 


A belvíz, az árvíz sokak rémálma, a szűnni nem akaró csapadék érzete már önmagában lehangoló. Hogy milyenek a megáradt folyók láttuk már sajnos megannyiszor. Most azonban extrém nézőpontból is készültek forgatható panoráma felvételek a Fehér-Körös, a Fekete-Körös, a Kettős-Körös és a szanazugi összefolyásnál. Az apróbb hibákért melyek néhol észrevehetőek elnézést kérek, nem volt túl egyszerű elkészíteni a körülmények, az eszközök és a szél miatt, de talán így is érdekes lehet az alábbi anyag. És még a fényképező sem a folyók mélyén fejezte be a mai napot!:-)

 

A jobb felső legördülő menüből kiválaszthatja a kívánt helyszínt, így azonnal az adott pont panoráma fotója töltődik be. Lehetőség van a térben nyilak segítségével is navigálni.

Körpanoráma túra light:

A tulajdonos árvízre való felkészülését nagyban segítette a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság ár- és belvízvédelmi helyzetéről szóló tájékoztatója - mondta el a terület bérlője a helyszínen.

Fotók, videó, panoráma fotók:Pénzes Sándor

(A galériában látható csigát kihoztuk a partra :-)

 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom