Oázis apartman Gyula szállás

Egy édes hármas - páros játék két félidőben

PETER SHAFFER - Ki Fut a Nő után

avagy Ki után Fut a Nő? - édes hármas-páros játék 2 félidőben
Találkozások jönnek mennek különböző formában. Jelentéktelenek és megrendítők. Langyosak és forróak. Bennük az élet nagyobb vagy éppen apróbb kérdései tűnnek elő:
Mi a vonzóbb a nő számára, a szerénység vagy a magabiztosság? Kit választunk és miért választjuk? Mi választunk vagy minket választanak? Vajon jól választunk vagy megbánjuk? Keressük együtt és megkapjuk a választ! Talán…



Szereplők
Nagy Enikő - Doreen/Belinda
Szabó Győző - Ted/Charles
Széles Tamás - Bob/Julian
Rendező - Jantyik Csaba

A 2015-ös premier napján így nyilatkoztak a színészek a darabról:

Nagy Enikő:
Próbáltunk olyan darabot keresni, ami egyrészt nem elcsépelt, de azért nagyon jó szórakoztató, amikor elolvastuk, abszolút láttuk benne a lehetőséget, bár meg kell hogy mondjam, kicsit régies volt a forgatókönyv, illetve a szövegkönyv, elég sokat dolgoztunk rajta, hogy a mai nézőhöz is szóljon.
Széles Tamás:
A saját sutaságaimat, a nőkkel való ügyetlenségemet tudtam mintegy pszichológiailag feloldani ezzel a szereppel, egy kicsit rólam szólt. rögtön, amikor elolvastam ezt a darabot, azt mondta, hogy hűha, ezt „föntről” kaptam, ez nekem szól, ezt el kell játszani!
Szabó Győző:
Az elsőben egy nagyhangú csajozós figura segít a barátjának. Ez nem áll távol tőlem. A második pedig egy kicsit visszafogottabb pszichológus, aki egy zárkózottabb figura, egy teljesen más karakter, egy nem annyira harsány, kicsit csendesebb, de mégis gyanakvó. Mind a kettő nagyon izgalmas és nagyon-nagyon szerethető figura.forrás: iiszt.hu
 

 

Oázis apartman Gyula szállás

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom