gyula szállás

Gyula sajtóanyagok

A fotók felhasználásáról:

Ezen az oldalon olyan fotókat közlünk, melyek sajtó számára átvehetőek. Az itt megjelenő képek mennyiségi korlátozással,illusztrációnak forrásmegjelöléssel átvehetők. A képek szerkesztéséhez, módosításához, retusálásához, nyomtatott és reklámanyagokban való megjelenéséhez csak előzetes egyeztetés után, közös megállapodás alapján járulunk hozzá.  A képek átméretezhetőek, forrásként a www.gyulavaros.hu domain nevet kell feltűntetni. 
 

Továbbiak:

  • A képeken szereplő személyekről korrekt, nem sértő felvételeket készítünk, ígyekszünk bemutatni az esemény, események hangulatát helyszínét, légkörét.
  • Kérjük, a megjelenésről  e-mailben küldjön értesítést, a megjelenés helyét (konkrét URL, ahova a képek felkerülnek) leírva.  gyula[kukac]gyulavaros.hu
  • A fotók használatáról küldött e-mail értesítés nem vonja maga után az egyetemleges használatot, azaz ha új híranyagban kívánják használni, új értesítést kérünk, mindazonáltal fenntartjuk a jogot az újrahasználati engedély megadásától való elállásra.
  • A fotóknál, vagy a cikkben, vagy a cikk után (szabadon választható bármelyik) a linket nem passzív, hanem aktív módon kérjük megjeleníteni, azaz: nem www.gyulavaros.hu, hanem www.gyulavaros.hu 'rákattintható' módon. (ez alól kivételt tehetünk)
  • Aki az oldalról (konkrétan a sajtóanyagok menüpont alól) anyagot vesz át, kötelezőnek tartja magára nézve és elfogadja a fent leírtakat.
  • Nem kérünk és nem várunk el feltűnő, kihívó forrásmegjelölést.

 

Sajtóanyagok

Sikerrel zárult az Erkelesek adománygyűjtése

Az "Elnököltünk" elnevezésű európai uniós verseny regionális döntőjébe jutott a gyulai Erkel Ferenc Gimnázium tanulóiból álló Team 4 President nevű csapat, melynek tagjai: Szabó Csilla, Szabó Csaba, Orbán Péter és Geszner Levente. 2011. december 6.-án a diákok felkészítő tanárukkal (Fodor György) és két gyulai segítő szülővel az esti órákban útnak indultak a romániai Nagyszalontára, ahol átadták a három személyautó csomagtartóit és utastereit megtöltő adományokat. Az összegyűjtött 50 000 Ft-ot, a Böjte Csaba által létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára utalják át.

 

 
 

Szépkorú barát szálloda Gyula város

2011. július 14-én kihelyezésre került a második „SZÉPKORÚ BARÁT SZÁLLODA” védnöki tábla, melyet a Park Hotel  Gyula érdemelt ki. Az ünnepségen Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője elmondta, hogy 2 hónapon belül ez a második táblaavató ceremónia, és nagyon örül annak, hogy a szállodák illetve hotelek egyre több figyelmet fordítanak a szépkorúak nyaralásának gazdagabbá tételére. A nagy létszámú szépkorú vendégek jelenlétében a védnöki táblát Harangozó Teri művésznő avatta fel.

UNIQA Terep-rallye Országos Bajnokság Gyulai Várfürdő Kupa 2011

UNIQA Terep-rallye Országos Bajnokság Gyulai Várfürdő Kupa 2011. július 22-24. Gyula
Sajtótájékoztatót tartott a Gyulai Várfürdőben a júliusi OB futamról dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere, Liszi László, a verseny rendezője, valamint Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő igazgatója és egyben a rendezvény névadó szponzora, akinek különleges bejelentenivalója is akadt.

Nemzetközi fociünnep Gyulán 2011. május 25.

A hagyományos testvérvárosi labdarúgó mérkőzések sorában, a sokadik meccset játszották le a gyönyörű Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia csarnokában. A Gyulai Önkormányzat és az Aradi Önkormányzat labdarúgói valódi baráti, de kemény sportos mértkőzést játsszottak, amelynek eredménye 4-2 lett a hazai csapat javára.

A Wellness Hotel Gyula hivatalos sajtótájékoztatója, megnyitása

2011. április 12.-én kedden sajtónyilvánosság előtt bemutatták a tulajdonosok az új gyulai négycsillagos superior Wellness Hotelt. A meghívott vendégek megtekintették a szálloda szobáit, wellness részlegét, közösségi helyiségeit, és a Körös Garden étteremet. A bejárás után a Hotel első emeletén lévő étteremben a bemutató részeként ebéddel fogadták a jelenlévőket.

Koszorúzás, emléktábla avatás és faültetés Gyulán

A Petőfi szobor megkoszorúzásával kezdődött ma 9 órakor Gyulán az Ünnepi Megyei Közgyűlés, majd a városháza épületében emléktábla avatással folytatódott. A polgármesteri hivatal udvarán emlékfát ültettek a Békés Megye Képviselő-testülete és Gyula Város Képviselő-testülete képviselői.

Pályázati felhívás Gyula város 2011

Gyula Város Önkormányzatának Oktatási és Kulturális Bizottsága, valamint Gazdasági Erőforrások Bizottsága a költségvetési rendeletben erre meghatározandó összeg terhére pályázatot hirdet a Gyulán 2011-ben megvalósuló jelentősebb kulturális és turisztikai célú rendezvények támogatására.
FOTÓPÁLYÁZATTAL FRISSÍTVE!
Fotó

Nepomuki Szent János Lovagrend Gyula

A 2009. évben született gondolat, 2010-ben a Nepomuki Szent János Lovagrend megalapításában öltött testet. ÉLJENEK A VIZEK jelmondattal, a vizek, és a vizes élőhelyek védelmét határozta el az új szervezet, amelyet egyesületi formában és kiemelten közhasznúként jegyzett be a Békés Megyei Bíróság.
A helyszínen készült nagy csoportképet a csütörtökön megjelenő Gyulai Hírlapban láthatják.

Évgyűrűk - Csapó Gáborné, Erzsike néni 90 éves

Levélben értesültük róla, hogy 2011 február 15.-én tölti be 90. életévét Erzsike néni, aki Gyulán az Adventista szeretetotthonban lakik. Ezen a napon kerestük meg mi is. Amikor betoppantunk a szobájába, szinte biztosra vettük, hogy rossz helyen járunk.

 

Gyulai Várfürdő - Fiatalos helyi menedzsment, új lendület 2011.02.15.

Fiatalos helyi menedzsment – új lendület
"A fürdő menedzsmentjét helyi szakemberek alkotják. A szakértelem mellett a csapattal szembeni elvárás a vendégbarát és biztonságos üzemeltetés, a szigorú, de igazságos vezetői irányítás, a kreatív szemlélet és a maximális lojalitás." Hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit 2011. február 15.-én tartott a Gyulai Várfürdő vezetősége.

Beérkezett az első pálinka versenyminta Gyula város

Melyik lesz az ország legjobb pálinkája, Nemzeti Kincse 2011-ben?

2011. január 10-én hétfőn beérkeztek az első versenypálinkák Gyulára a XIX. Magyar Országos Pálinka- és Törkölypálinka, Nemzetközi Gyümölcs- és Borpárlat Versenyre.

Gazdafórum 2010.11.25.

Gyula város önkormányzata fórumot szervezett 2010 november 24.-én a mezőgazdaságból élőknek a Polgármesteri Hivatal dísztermében. A fórum teltházas volt, igen nagy érdeklődés kísérte az új városvezetés elképzeléseit, a "Gyulai termék" és "Gyulai termélpolc" minősítési rendszert.
 

Ajánlat