gyula fotó

Nyílt nap a Gyulai Várfürdőben 2014. március 8-án

Nyílt nap a várfürdőben nőnapon.

 

A programra jelentkezők ingyenesen megtekinthetik az Aquapalotát, az első 100 felnőtt vendég részére ingyenses belépőt biztosítanak a gyógyfürdőbe és az Aquapalotába.

 

A nyílt nap programja:

A nyílt nap során az alábbi programokkal várjuk a vendégeket:
- 9 órakor ingyenes körbevezetés az AquaPalotában (lábzsák használata kötelező) az előzetesen regisztrált érdeklődők számára.
- 9 órától kezdődően az első 100 felnőtt vendég részére ingyenes belépést biztosítunk a gyógy- és strandfürdőbe valamint az AquaPalota családi élményfürdőbe.
- Ezen a napon a vendégek részére egész nap 20 % kedvezményt biztosítunk a napi alapbelépő árából, amely a gyógy- és strandfürdőbe való kedvezményes belépésre jogosít.

 

A csaknem 2,4 milliárd forintba kerülő és az Európai Unió által 1,2 milliárd Ft-tal támogatott beruházás során a Gyulai Várfürdő az új családi élményfürdővel, az Aquapalotával gazdagodott. Ennek köszönhetően a Fürdő így már egész évben szolgálhatja a gyógyvíz miatt ide látogatók mellett a kikapcsolódásra vágyó családokat, fiatalokat is. A 6 338 négyzetméteres élménykomplexumban, közel 900 négyzetméternyi vízfelületen számtalan élményelem – sodrófolyosó, álló-, és fekvőmasszázsok, vízesések, buzgárok, nyakzuhanyok, ugrómedence, családi csúszda, “fényalagút” testcsúszda, a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó a “fel(l)ejtő” fánkos csúszda biztosítja a vendégek szórakozását.

A vakmerő és rettenthetetlen vendégek próbára tehetik merészségüket a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. Gyermekekkel érkezők is megtalálják a kikapcsolódást, mivel a baba- és gyermekmedence nyújtotta élményelemek mellett, korosztályonként elkülönített játszóterek, baba pihenőszoba és vízibár is segíti a családok kikapcsolódását.

A fejlesztés keretében a Part utcában, a Halász soron, a Pomucz tábornok utcában, a Tiborc utcában, a Várkert utcában, összesen 98 db személygépkocsi parkoló, a Téli főbejáratnál 24 db kerékpártárolására alkalmas tároló, a Nyári főbejáratnál egy busz le- és felszállóhely, a belvároson kívül 3 db busz parkoló kialakítására került sor, így még kényelmesebbé téve a fürdőbe érkező vendégek parkolását, közlekedését.

További információk:
A Gyulai Várfürdőbe a 6 éven aluli gyermekek belépése díjtalan.
 
Honlap: www.varfurdo.hu


Helyszín:  5700 Gyula, Várkert u. 2.

Jelntkezni a programra itt lehet.

A linken ki kell keresni a Gyulára vonatkozó részt, lenyitni a részleteket:

Majd megadni az adatokat a regisztrációhoz:

 

Ajánlat